Samen in Terneuzen

Samen in Terneuzen

Op de website www.sameninterneuzen.nl ontdekt u activiteiten bij u in de buurt, kunt u zelf initiatieven delen en vindt u een overzicht van organisaties, buurthuizen, verenigingen en sportclubs in de gemeente Terneuzen.

Woont of werkt u de gemeente Terneuzen? Bekijk wat er te doen is!
Samen in Terneuzen is een laagdrempelige website van én voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen. Het toont een overzicht van activiteiten, initiatieven en organisaties in de gemeente. Het mooie van Sameninterneuzen.nl is dat inwoners, organisaties, buurthuizen en sportclubs zichzelf en hun activiteiten kunnen presenteren.

Alle geplande activiteiten en initiatieven zijn te raadplegen bij het onderdeel agenda. Bij het onderdeel ‘aanbod zonder datum’ vind je een overzicht van activiteiten en diensten zonder vaste datum. Alle informatie is gerangschikt per thema (zoals beweging, natuur, creatief, ontmoeten, gezondheid en ontspanning), per kern en per leeftijdscategorie. Neem zeker eens een kijkje op www.sameninterneuzen.nl.

Aan de slag
Het initiatief voor Sameninterneuzen.nl ligt bij aan-z. Het doel is inzicht geven in alles wat er in de gemeente te doen is en mensen met elkaar te verbinden. Wilt u een activiteit, initiatief, organisatie of vereniging toevoegen? U kunt eenvoudig aan de slag met de digitale handleiding (onderaan deze pagina). Er zijn voor deelnemers geen kosten aan Samen in Terneuzen verbonden.

Voor iedereen die het prettig vindt om persoonlijk te worden bijgepraat, organiseren we informatiesessies. Tijdens deze sessies geven we uitleg over de website en helpen we deelnemers om hun eigen organisatie en activiteiten te delen. Wilt u deelnemen aan een informatiesessie? Stuur dan een e-mail naar sameninterneuzen@aan-z.eu. Ook voor vragen over het platform kunt u terecht op dit bij aan-z via 0115 563015 of sameninterneuzen@aan-z.eu.