Compliment, tip of klacht?

Compliment, tip of klacht?

Bent u tevreden?
aan-z staat voor een goede dienstverlening aan alle burgers. Voor aan-z is het van groot belang om te weten hoe u het contact met aan-z heeft ervaren. Bent u tevreden en wilt u aan-z een compliment geven? Of heeft u een tip? Wij horen het graag! U kunt ons hiervoor een e-mail sturen. 

Bent u ontevreden?
Mocht u toch ontevreden zijn, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en proberen een passende oplossing te vinden. Indien het gesprek met de directe betrokkene en zijn/haar leidinggevende niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, dan kunt u hier uw klacht melden. In onderstaande routekaart leest u meer over de klachtenbehandeling.

U heeft recht op een onafhankelijk vertrouwensperoon
Jeugdstem – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp
Alle (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot)ouders én verzorgers die te maken hebben met de jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Daarvoor kunnen zij terecht bij Jeugdstem - vertrouwenspersonen in de jeugdhulp. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. Jeugdstem is een zelfstandige stichting, onze vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van de instelling voor jeugdhulp.

Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou doen?
Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de hulpverlener van je instelling, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van Jeugdstem. Allereerst luisteren we naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met je instelling.
Contact

Als je hulp nodig hebt met gesprekken, of je hebt vragen of problemen, dan kan je contact opnemen met hen via:
• Telefoon: 088 555 - 1000 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur)
• E-mail: info@jeugdstem.nl
• Chat: op www.jeugdstem.nl (chat open: op ma-do van 16:00-20:00 uur / vr van 15:00-17:00 uur)