Stage

aan-z ziet in stagiaires de nieuwe medewerkers voor de toekomst. De organisatie is vanwege haar diversiteit dan ook uitermate geschikt als mbo- en hbo-stageplaats. aan-z heeft het keurmerk ‘erkend leerbedrijf’. Bij ons kan je ervaring opdoen in kortdurende jeugdhulp, jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke dienstverlening, welzijn, Wmo en communicatie. Meer informatie over de stages vind je hieronder.

Opleidingen
We hebben onder andere stageplaatsen voor studenten van hbo social work (maatschappelijk werk en dienstverlening en culturele maatschappelijke vorming), hbo pedagogiek, mbo CIOS/BOS, mbo sociaal werker en mbo sociaal cultureel werker. Daarnaast bieden we ook vrijwilligersstages of werkveldoriëntaties.

Wil je weten of jouw opleiding aansluit bij de werkzaamheden van aan-z of wil je meer informatie over de beschikbare stageplaatsen? Stuur dan een e-mail naar stages@aan-z.eu.

Schooljaar 2024/2025
Vanaf 1 januari 2024 kan je solliciteren voor de stages voor het schooljaar 2024/2025. Je vindt op deze pagina dan de openstaande vacatures. Solliciteren voor het schooljaar 2023/2024 is niet meer mogelijk.

Waar wilt u meer over weten?