Missie, visie en kernwaarden

Visie
Voor iedereen die in ons werkgebied woont, is er één toegankelijke organisatie voor sociaal maatschappelijke activiteiten: aan-z. Wij zijn een autoriteit in ons werkgebied.

Missie
We bieden hulp- en dienstverlening, activiteiten, vrijwilligerswerk en toegang tot voorzieningen, zodat (kwetsbare) burgers zo lang mogelijk vitaal, veilig, zelfredzaam en naar eigen vermogen kunnen participeren in de samenleving.

Kernwaarden 

 • Wij zoeken de verbinding
  Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. We werken nauw samen, stemmen vraag en antwoord op elkaar af en zetten ons in voor een goede verbinding met onze klanten en hun netwerk, burgerinitiatieven, buurten, vrijwilligers, andere organisaties en onze opdrachtgevers.
   
 • Wij zijn toegankelijk
  Als sociaal maatschappelijke dienstverlener staan wij midden in de maatschappij. Wij werken voor en met mensen in ons werkgebied. We zijn makkelijk bereikbaar. Iedereen is welkom.
   
 • Wij zijn professioneel
  Professioneel zijn betekent voor ons vakkundig, bevlogen en oplossingsgericht werken. De klant staat voor ons centraal. We zoeken binnen de kaders naar een passend antwoord op een hulpvraag. Integer, met respect en toewijding ondersteunen we mensen zodat zij naar eigen vermogen kunnen participeren in de samenleving.
   
 • Wij zijn behulpzaam
  Op ons kan je rekenen. We luisteren, denken mee en ondersteunen waar mogelijk. Deze behulpzaamheid zie je terug zowel op de werkvloer als in onze dienstverlening.

Waar wilt u meer over weten?

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: