Missie, visie en kernwaarden

Missie
Iedereen doet mee. aan-z is de centrale organisatie die preventie, welzijn en ondersteuning biedt voor jong en oud. We stimuleren verbinding.

Visie
In Zeeuws-Vlaanderen en Meetjesland zijn mensen zelfredzaam en onderling verbonden. Voor iedereen is het leven goed. Niemand voelt zich alleen.

Kernwaarden 

 • Wij zoeken de verbinding
  Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. We werken nauw samen, stemmen vraag en antwoord op elkaar af en zetten ons in voor een goede verbinding met onze klanten en hun netwerk, burgerinitiatieven, buurten, vrijwilligers, andere organisaties en onze opdrachtgevers.
   
 • Wij zijn toegankelijk
  Als sociaal maatschappelijke dienstverlener staan wij midden in de maatschappij. Wij werken voor en met mensen in ons werkgebied. We zijn makkelijk bereikbaar. Iedereen is welkom.
   
 • Wij zijn professioneel
  Professioneel zijn betekent voor ons vakkundig, bevlogen en oplossingsgericht werken. De klant staat voor ons centraal. We zoeken binnen de kaders naar een passend antwoord op een hulpvraag. Integer, met respect en toewijding ondersteunen we mensen zodat zij naar eigen vermogen kunnen participeren in de samenleving.
   
 • Wij zijn behulpzaam
  Op ons kan je rekenen. We luisteren, denken mee en ondersteunen waar mogelijk. Deze behulpzaamheid zie je terug zowel op de werkvloer als in onze dienstverlening.

Kwaliteit
aan-z is gecertificeerd voor het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk. Hiermee laten we zien dat aan-z staat voor kwaliteit en continu werkt aan de verbetering van haar dienstverlening. Bekijk hier het certificaat.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: