Toegang tot jeugdhulp en Wmo

Jeugd- en opvoedhulp
Jeugd en Gezin aan-z regelt ook de toegang tot alle jeugdhulp in de gemeente Terneuzen. Om het best passende antwoord te vinden, komt een medewerker bij u thuis om te bespreken welke hulp nodig is. U kunt bij ons terecht met alle vragen rondom jeugd- en opvoedhulp. Samen nemen wij uw vragen door. Indien nodig verwijzen wij door naar gespecialiseerde jeugdhulp.

Heeft u vragen of behoefte aan een gesprek?
Neem dan contact op met Jeugd en Gezin van aan-z via telefoonnummer 0115 563015 of jeugdengezin@aan-z.eu. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. 

Wmo
Heeft uw kind (0 t/m 18 jaar) lichamelijke klachten en zijn er beperkingen op het vlak van beweeglijkheid? Dan kan uw kind recht hebben op een voorziening op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voorbeelden van Wmo-voorzieningen voor kinderen en jongeren zijn (kinder)rolstoelen, een driewieler of een aangepast autozitje. Als u denkt dat u kind een voorziening nodig heeft, kunt u een Wmo-melding doen: 

Een Wmo- of jeugdmelding doen

Voor vragen over de Wmo- of jeugdmelding of hulp bij het invullen van de melding kunt u telefonisch (0115 563015) contact met ons opnemen. Meer informatie over de Wmo vindt u hier.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: