Kids2Fun

Kids2Fun

Met Kids2Fun hoeven kinderen zich niet te vervelen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties.

Kids2Fun organiseert wekelijks activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Het aanbod bestaat uit een mix van (re)creatieve, sportieve, culturele en educatieve activiteiten waarbij ‘samen spelen en plezier hebben’ centraal staat.

Een greep uit het vaste aanbod van Kids2Fun:
Sport en spel
Eén van de vaste naschoolse activiteiten is 'Sport en spel'. Deze activiteit heeft geen vaste locatie, maar wordt georganiseerd in alle kernen van de gemeente Terneuzen. 

Kids2Funmiddag in Bio Base
De Kids2Funmiddagen worden steevast afgetrapt met een spectaculaire show van Mad Science. Daarna volgen de kinderen verschillende creatieve, educatieve en scheikundige workshops. Tussendoor word er voor eten en drinken gezorgd.

Pannavoetbal
Een sportieve naschoolse middag waarbij verschillende teams van drie kinderen tegen elkaar voetballen.

Vakantieboeken
Iedere schoolvakantie biedt Kids2Fun aan alle basisscholen van de gemeente Terneuzen een vakantieboek aan. Hier kunt u het meest recente vakantieboek vinden. 

Natuurspeeltuin De Boomhut
Natuurspeeltuin De Boomhut is een avontuurlijke speeltuin zonder speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er spelen in en met de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven. De Boomhut heeft waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, bomen om in te klimmen en nog veel meer! De natuurspeeltuin biedt ruimte die de kinderen zelf kunnen invullen met hun eigen creativiteit.
In samenwerking met Natuur & Zo organiseert Kids2Fun verschillende activiteiten, zoals levend Stratego, broodjes bakken, natuureducatie en knutselen met natuurlijke materialen in de natuurspeeltuin. De Boomhut is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:30 tot 17:00 uur, met op vrijdagmiddag een activiteit georganiseerd door Kids2Fun.
Om de natuurspeeltuin te reserveren (scholen), dient u contact op te nemen met het Sportpunt van Sportcentrum Vliegende Vaart. Bezoekadres: Evertsenlaan 88A, 4535 AD Terneuzen

Meidengroep
Er is een meidengroep voor de leerlingen van groep 7 en 8 van basisscholen De Kameleon en De Oude Vaart in Terneuzen. Een gezellig samenzijn van meiden onder elkaar met een wekelijks aanbod van specifieke meidenactiviteiten en -workshops. 

Wisselende activiteiten
Verder oganiseert Kids2Fun wisselende activiteiten zoals lasergamen, gametoernooi, speurtocht, Sneeuwpret in Snowworld, filmavond en nog veel meer. 

Kosten
De meeste activiteiten van Kids2Fun zijn gratis, zoals bijvoorbeeld 'Sport en spel', Pannatoernooien, gametoernooien, filmavonden en speurtochten. Voor sommige activiteiten, zoals de Kids2Funmiddag in Bio Base en Sneeuwpret in Snowworld, wordt er om een (kleine) vergoeding gevraagd, vanwege de kosten die zijn gemaakt voor bijvoobeeld de huur van accomodatie, externe partijen en voorziening van eten en drinken. 

Inschrijven voor een activiteit?
U vindt hier een overzicht van onze actuele activiteiten met meer informatie. Voor sommige activiteiten er gevraagd om het kind in te schrijven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu met de naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer (voor nood) en vermeld daar duidelijk bij welke activiteit jij wil doen. 

Volg ons op Facebook- en Instagrampagina om op de hoogte te zijn van onze activiteiten.