Kids2Fun

Kids2Fun

Met Kids2Fun hoeven kinderen zich niet te vervelen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties.

Kids2Fun organiseert dagelijks activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Het aanbod bestaat uit een mix van (re)creatieve, sportieve, culturele en educatieve activiteiten waarbij ‘samen spelen en plezier hebben’ centraal staat.

Een greep uit het vaste aanbod van Kids2Fun:
De Carrousel
Eén van de vaste activiteiten is de Carrousel, een naschoolse activiteit waarbij zowel sport en spel als creativiteit aan bod komt. De Carrousel heeft geen vaste locatie, maar wordt georganiseerd in alle kernen van de gemeente Terneuzen.

Kids2Funmiddag in BioBase
De Kids2Funmiddagen worden steevast afgetrapt met een spectaculaire show van Mad Science. Daarna volgen de kinderen verschillende creatieve, educatieve en scheikundige workshops. Tussendoor worden de magen gevuld met pannenkoeken, fruit en een glas limonade.

Sneeuwpret in Snowworld
Een middag sleeën van de piste, tuben door de sneeuwglijbaan, spelen in de sneeuw en een high five geven aan Kiddie.

Pannatoernooi
Een sportieve naschoolse middag waarbij verschillende teams van drie kinderen tegen elkaar voetballen.

Wisselende activiteiten
Verder organiseert Kids2Fun wisselende activiteiten zoals lasergamen, gametoernooi, speurtocht, filmavond en nog veel meer.

Meidengroep
In oktober start in Terneuzen een meidengroep voor de leerlingen van groep 7 en 8 van basisscholen De Kameleon en De Oude Vaart. Een gezellig samenzijn van meiden onder elkaar met een wekelijks aanbod van specifieke meidenactiviteiten en –workshops.

Kosten
De meeste activiteiten van Kids2Fun zijn gratis, zoals bijvoorbeeld de Carrousels, Pannatoernooien, gametoernooien, filmavonden, speurtochten. Voor sommige activiteiten, zoals de Kids2Funmiddag in Biobase en Sneeuwpret in Snowworld, wordt er om een (kleine) vergoeding gevraagd, vanwege de kosten die gemaakt zijn voor bijvoorbeeld de huur van de accomodatie, externe partijen en voorziening van eten en drinken.

Inschrijven voor een activiteit?
Voor de meeste activiteiten wordt er gevraagd om het kind in te schrijven. U vindt hier een overzicht van onze actuele activiteiten met meer informatie, zoals de locatie, leeftijd en het inschrijfformulier.

Mist u of uw kind een activiteit in het aanbod van Kids2Fun of wilt u een idee met ons delen, laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu.

Op onze Facebookpagina kunt u foto’s bekijken van onze activiteiten.