Kids2Fun

Kids2Fun

Met Kids2Fun hoeven kinderen zich niet te vervelen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties.

Kids2Fun organiseert activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Het aanbod bestaat uit een mix van (re)creatieve, sportieve, culturele en educatieve activiteiten waarbij ‘samen spelen en plezier hebben’ centraal staat.

Een greep uit het (wisselende) aanbod van Kids2Fun:
Inloopactiviteiten op verschillende locaties, sport & spel, pannatoernooi, 'Knotsgekke waanzinnige middag' in de CO3-campus, lasergamen, escaperoom, bingo, speurtocht, filmavond en nog veel meer!

Inloop
Kids2Fun heeft op verschillende locaties een 'inloop'. Tijdens de inloop kunnen kinderen gamen, chillen, spelletjes spelen en in de omgeving spelen. Ook kunnen er activiteiten georganiseerd worden naar wens van de kinderen. Het doel van deze middagen is dat kinderen een plek geven waar ze elkaar kunnen ontmoeten en op een veilige, constructieve en leuke manier met elkaar (leren) omgaan. Kids2Fun zorgt ervoor dat de materialen voor de gewenste activiteit aanwezig zijn waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen. De exacte locaties en tijden kunt u vinden in onze agenda en op Samen in Terneuzen.

Activiteitenprogramma’s tijdens schoolvakanties
Iedere vakantie (m.u.v. de zomervakantie) bundelt Kids2Fun alle activiteiten in de gemeente Terneuzen die speciaal voor kinderen georganiseerd. Niet alleen de activiteiten van Kids2Fun kunt u vinden in dit programma, maar ook van onze samenwerkingspartners zoals onder andere SportPunt Terneuzen, Industrieel Museum (Sas van Gent), Portaal van Vlaanderen, Het Warenhuis (Axel) en SKI (Sluiskil). Het vakantieprogramma wordt gedeeld met alle basisscholen in de gemeente Terneuzen.

Peuter- en kleuterfeesten
Er worden wekelijks peuter- en kleuterfeesten georganiseerd op verschillende locaties. Iedere week heeft het peuter- en kleuterfeest een ander thema, zoals verven, kleien, waterspelletjes, (knutselen voor) vaderdag en moederdag. De exacte locaties en tijden kunt u vinden in onze agenda en op Samen in Terneuzen.  

Natuurspeeltuin De Boomhut
Natuurspeeltuin De Boomhut is een avontuurlijke speeltuin zonder speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er spelen in en met de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven. De Boomhut heeft waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, bomen om in te klimmen en nog veel meer! De natuurspeeltuin biedt ruimte die de kinderen zelf kunnen invullen met hun eigen creativiteit.
Kids2Fun verschillende activiteiten, zoals levend Stratego, broodjes bakken, natuureducatie en knutselen met natuurlijke materialen in de natuurspeeltuin. De Boomhut is op donderdag en vrijdag geopend van 14:30 tot 17:00 uur, met op vrijdagmiddag een georganiseerde activiteit. Spelen in De Boomhut is op eigen risico.
Om de natuurspeeltuin te reserveren (scholen), dient u contact op te nemen met het Sportpunt van Sportcentrum Vliegende Vaart. Bezoekadres: Evertsenlaan 88A, 4535 AD Terneuzen

Kosten
De meeste activiteiten van Kids2Fun zijn gratis, zoals bijvoorbeeld sport en spel, pannatoernooien, gametoernooien, filmavonden en speurtochten. Voor sommige activiteiten, zoals de Kids2Funmiddag in de CO3-campus en lasergamen, wordt er om een (kleine) vergoeding gevraagd, vanwege de kosten die zijn gemaakt voor bijvoobeeld de huur van accomodatie, externe partijen en voorziening van eten en drinken. 

Inschrijven voor een activiteit?
U vindt hier een overzicht van onze actuele activiteiten met meer informatie. Voor sommige activiteiten er gevraagd om het kind in te schrijven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu met de naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer (voor nood) en vermeld daar duidelijk bij welke activiteit jij wil doen. 

Volg ons op Facebook- en Instagrampagina om op de hoogte te zijn van onze activiteiten.

Aansprakelijkheid aan-z bij de inloop en natuurspeeltuin De Boomhut
aan-z creëert (speel)mogelijkheden en faciliteert kinderen zodat ze kosteloos en vrijblijvend samen of alleen kunnen spelen. Er is een EHBO-doos aanwezig en een persoon die EHBO kan verlenen. Tijdens deelname dragen ouders/verzorgers steeds eigen verantwoordelijk en zijn aansprakelijk voor hun eigen kind(eren).

Wij sluiten onze aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze faciliteiten.

Aan-z behoudt zich het recht om de toegang tot de faciliteiten te ontzeggen indien het kind zich niet gedraagt.