Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat alle kinderen mee kunnen doen!
Nederland is één van de meest welvarende landen ter wereld. Desondanks groeien er kinderen in gezinnen op waar geen geld is om mee te doen aan sport- en/of culturele activiteiten. Deze kinderen lopen hierdoor kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn.

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Aanvraag doen ?
Voor een aanvraag kunnen ouders/verzorgers terecht bij aan-z. Het gaat om ouders die een inkomen hebben tot maximaal 120% van het minimum. Neem telefonisch contact met ons op via 0115 56 30 15 of per e-mail via jeugdengezin@aan-z.eu. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: