Leefstijlmakelaar

Leefstijlmakelaar

Wilt u graag meer bewegen, gezonder en/of bewuster leven, maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Neem dan contact op met de leefstijlmakelaar van aan-z.

Een vitale, gezonde levensstijl
De leefstijlmakelaar helpt u gezond(er) te leven en bewegen en kijkt mee naar uw huidige leefstijl. Het doel is om uw vitaliteit te bevorderen en uw gezondheid te optimaliseren.

Bewegen kan thuis in uw vrije tijd, op het werk of onderweg. U kunt in een groep bewegen of alleen. Er zijn diverse middelen die u hierbij kunnen helpen, zoals beweegapps, sportattributen (in bruikleen) of online trainingen. Ongeacht uw situatie of leeftijd; er is voor iedereen iets passends te vinden! 

De leefstijlmakelaar ondersteunt u bij het vinden van een passende vorm van bewegen. Bij voorkeur bij u in de buurt. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Hoe gaat het in z'n werk?

 1. Neem contact op met aan-z. U wordt in contact gebracht met een leefstijlmakelaar;
  • App naar 06 36 18 98 56 (binnen 48 uur reactie); of
  • Bel naar 0115 56 30 15; of 
  • Mail naar info@aan-z.eu
 2. Er volgt een vraagverhelderingsgesprek met de leefstijlmakelaar, waarbij een vragenlijst wordt ingevuld. Wij leren u beter kennen, krijgen een beeld van uw gezondheidssituatie en bespreken uw wensen en behoeften;
 3. Ze stellen samen een plan van aanpak op. Daarin benoemen we zaken als: interesses, benodigde attributen/middelen/handvaten en afspraken. Denk bij afspraken aan wat wij voor u doen, binnen welk tijdsbestek en het aantal contactmomenten;
 4. U gaat aan de slag!;
 5. Om u te blijven steunen, nemen we na verloop van tijd nogmaals contact met u op.