Tafeltje-dek-je

Tafeltje-dek-je

Houdt u van vers en gezond eten, maar lukt het niet om iedere dag te koken? Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning, kan bij aan-z maaltijden bestellen. In gemeente Terneuzen en de Vlaamse gemeenten Assenede, Kaprijke, Sint-Laureins en Wachtebeke worden dagelijks gezonde en gevarieerde maaltijden vers bereid die direct daarna warm aan huis worden bezorgd. Een warme maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en (optioneel) een nagerecht. Alle maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur in een warmhoudkoffer geleverd. We houden rekening met uw dieetwensen.

Met plezier brengen vaste vrijwilligers de maaltijd bij u thuis. De vrijwilliger kent u bij naam, maakt een kort praatje en kan u helpen met bijvoorbeeld het openen van de maaltijdkoffer of het invullen van de menulijst (als dit u niet lukt). De vrijwilliger geeft een seintje aan onze sociaal werkers als u niet open doet of wanneer u (meer) hulp nodig heeft van aan-z.

Tafeltje-dek-je in gemeente Terneuzen
We bieden warme maaltijden die u direct kunt eten en koude maaltijden die u op een moment naar keuze kunt opwarmen. Van maandag tot en met vrijdag kunt u kiezen uit warme en koude maaltijden. Voor weekenddagen kunt u enkel koude maaltijden bestellen, die op vrijdag worden bezorgd.

Hoge klanttevredenheid
In de gemeente Terneuzen wordt tafeltje-dek-je beoordeeld met een 8. Klanten zijn zeer tevreden over de smaak, variatie en grootte van de maaltijden. Daarnaast wordt unaniem het contact met de vrijwilligers  en de telefonische bereikbaarheid van aan-z geprezen.

Tafeltje-dek-je in Meetjesland
In de gemeente Assenede, Kaprijke, Sint-Laureins en Wachtebeke leveren we warme maaltijden. Deze maaltijden worden vers bereid in de keukens Sint Bernardus (Assenede), Sint Jozef (Assenede), Hof van Sente (Sint-Laureins), De Boomgaard (Kaprijke) en De Mey (Wachtebeke). De maaltijden worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag. Ook op feestdagen (behalve in Kaprijke).

Hoge klanttevredenheid
In Meetjesland scoort de maaltijdservice tafeltje-dek-je gemiddeld een 8,7.

Wilt u meer informatie of tafeltje-dek-je aanvragen?
Neem contact op met aan-z via telefoonnummer 0115 56 30 15 of info@aan-z.eu. Tijdens een intakegesprek bekijkt een medewerker samen met u of tafeltje-dek-je de oplossing is. Er worden vervolgens afspraken gemaakt over de startdatum, het aantal dagen, dieetwensen e.d.

Wilt u een maaltijd afzeggen?
Klanten uit Nederland en België kunnen een maaltijd voor doordeweekse dagen afmelden tot 1 dag van tevoren, tot uiterlijk 17.00 uur. Afmelden voor een koelversmaaltijd voor het weekend is mogelijk tot en met uiterlijk dinsdag diezelfde week. Bij afmelding na die tijd kunnen wij de maaltijd niet meer afzeggen en zijn wij verplicht de maaltijd in rekening te brengen.

Wilt u eenmalig een extra maaltijd aanvragen?
Hiervoor gelden dezelfde termijnen als voor het afmelden van een maaltijd.