Tafeltje-dek-je

Als u niet meer mobiel bent en niet langer in staat bent om zelf te koken, kan Tafeltje-dek-je een oplossing bieden. Vrijwilligers leveren warme maaltijden aan huis. Deze dienst is bedoeld voor mensen die omwille van hoge leeftijd of door lichamelijke, psychische of andere sociale omstandigheden niet zelf voor een warme maaltijd kunnen zorgen en nergens anders kunnen gaan eten.

De maaltijden worden lokaal klaargemaakt en rond de middag warm thuisbezorgd door vrijwilligers. Die vrijwilligers hebben hierin een belangrijke functie: ze komen langs, helpen eventueel om de verpakking te openen of maken een klein praatje.

Een maaltijd bevat soep, een hoofdgerecht en een koud dessert. De maaltijden worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag, ook op feestdagen (behalve in Kaprijke).

In Nederland is de mogelijkheid om koelversmaaltijden af te nemen van maandag tot en met vrijdag en weekenden (geleverd op vrijdag).

Wilt u een warme / koelversmaaltijd aanvragen?
Neem contact met ons op. Een medewerker komt thuis langs en samen bekijken we of Tafeltje-dek-je de beste oplossing is. Zo ja, dan bespreken we op welke dagen maaltijden bezorgd moeten worden en of er bijvoorbeeld specifieke dieetwensen zijn waarmee men rekening moet houden.

Heeft u onverwachts geen maaltijd nodig:
Klanten uit België kunnen de maaltijd kosteloos dezelfde dag voor 9 uur afmelden.
Klanten uit Nederland kunnen de maaltijd kosteloos, 1 dag van tevoren, tot uiterlijk 12 uur afmelden.