Vacature vrijwilliger tafeltje-dek-je

Vacature vrijwilliger tafeltje-dek-je

Bent u graag met de auto onderweg en houdt u van contact met verschillende personen? Als thuisbezorger van warme maaltijden kunt u een belangrijke en dankbare rol spelen voor uw dorp en omgeving! En dat zowel in Meetjesland als in de gemeente Terneuzen.

Als vrijwilliger voor tafeltje-dek-je haalt u warme maaltijden op in de keuken en bezorgt u die (met uw eigen auto) bij kwetsbare personen aan huis. U maakt een kort praatje met de mensen en helpt hen indien nodig bij het openen van de maaltijdkoffer. U bent ongeveer een anderhalf uur onderweg. Om de drie maanden wordt er een planning opgesteld, waarbij u zelf bepaalt wanneer u rijdt. U werkt samen met andere vrijwilligers en krijgt de kans om een unieke band op te bouwen met de gebruikers en de andere vrijwilligers.

U wordt professioneel ondersteund en u bent aanvullend verzekerd. Eventuele onkosten verbonden aan het vrijwilligerswerk worden vergoed. Hebt u zelf geen rijbewijs of auto, dan kunt u ook op pad als bijrijder. U rijdt mee met de chauffeur en helpt de vrijwilliger bij het verdelen van de boxen. Bij interesse kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier.