Nieuwsoverzicht

 • Behaal een gezonde levensstijl met hulp van de leefstijlmakelaar

  Behaal een gezonde levensstijl met hulp van de leefstijlmakelaar

  De leefstijlmakelaars van aan-z kunnen u helpen bij het behalen van een gezonde(re) levensstijl. De komende de tijd geven ze u tips middels een filmpje. Deze maand geeft Wendy 5 tips om meer te bewegen. Lees verder voor meer informatie. 

  Lees verder..
 • Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in de gemeente Assenede en Kaprijke

  Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in de gemeente Assenede en Kaprijke

  Tijdens de Vlaamse ‘Dag van de Mantelzorg’, woensdag 23 juni, besteden we extra aandacht aan mantelzorgers, die dag in dag uit klaarstaan om een naaste steun, hulp en/of verzorging te bieden. Als blijk van waardering ontvangen mantelzorgers in de gemeente Assenede en de gemeente Kaprijke een kleine attentie, het mantelzorgcompliment. 

  Lees verder..
 • Anderen ontmoeten bij een koffie-crea-club

  Anderen ontmoeten bij een koffie-crea-club

  aan-z organiseert wekelijks koffie-crea-clubs voor iedereen die graag creatief bezig is en het gezelliger vindt om dat samen met anderen te doen. Bent u niet zo creatief, maar vindt u het fijn om er even uit te zijn en andere mensen te ontmoeten? Ook dan bent u van harte welkom!

  Lees verder..
 • De formulierenbrigade is op drie locaties bereikbaar

  De formulierenbrigade is op drie locaties bereikbaar

  Heeft u hulp nodig bij het begrijpen of invullen van formulieren? De formulierenbrigade van aan-z helpt u graag. In Axel (aan-z) en Terneuzen (aan-z en Meubelhal) kunt u weer op locatie terecht voor ondersteuning. We vragen u hiervoor op voorhand een afspraak te maken.  

  Lees verder..
 • Regenjassen voor vrijwilligers tafeltje-dek-je

  Regenjassen voor vrijwilligers tafeltje-dek-je

  Vrijwilligers van tafeltje-dek-je gaan letterlijk door weer en wind voor onze klanten. Voortaan kunnen zij regen en wind trotseren met de nieuwe aan-z regenjassen.  De jassen zijn uitgereikt als blijk van waardering. Hopelijk blijft de jas, gezien de huidige zomerse temperaturen, voorlopig wel nog even op de kapstok hangen.

  Lees verder..