Ontmoet aan-z in Sluiskil

Ontmoet aan-z in Sluiskil

Inlooppunt voor informatie, advies en ondersteuning
In Sluiskil kan je gemakkelijk bij aan-z aankloppen voor informatie, advies en ondersteuning. Elke dinsdag van 13:00 tot 15:00 uur staan collega's Anne en Thea buurtbewoners te woord in het Meulengat. Iedereen kan kosteloos en zonder afspraak terecht met praktische en persoonlijke vragen, groot of klein.

Inlooppunt voor activiteiten en vrijwilligerswerk
Op woensdag kan je tussen 13:00 en 14:30 uur in Het Meulengat langskomen voor een kop koffie, een praatje en informatie over activiteiten en vrijwilligerswerk in Sluiskil en de omgeving. Daarna, van 15:00 tot 16:30 uur, ben je van harte welkom bij de koffiemiddag in Speeltuin de Miertjes. Collega's Iris en Jolien ontvangen je graag.

Inloop voor de jeugd in Sluiskil
Voor de jeugd organiseert aan-z diverse leuke activiteiten in Sluiskil. Kinderen uit groep 5, 6, 7, 8 en de brugklas kunnen op dinsdag tussen 14:00 en 16:30 uur in het Meulengat binnenlopen om te gamen, chillen, spelletjes spelen en meer. Bij mooi weer wordt de Pumptrackbaan ook gebruikt. De jeugd kan ook altijd terecht bij jongerenwerkers Peter, Jeffrey en Jacqueline terecht voor advies en een luisterend oor.