Het begint bij hallo!

Het begint bij hallo!

Elkaar even begroeten op straat, een praatje als je staat te wachten op de bus of een helpende hand als je ziet dat iemand hulp kan gebruiken. Het zit hem in de kleine dingen. Een glimlach, een simpele groet. Al die kleine gebaren hebben een groot effect. Het geeft jou een goed gevoel en voor de ander maak jij het verschil. Je zorgt voor een geluksmomentje. Voelt goed, toch? Word jij ook een ‘klein-geluk-brenger’?

Campagne 'Het begint bij hallo!'
Met de bewustwordingscampagne 'Het begint bij hallo!' moedigen we mensen aan om bewust kleine momenten van contact te maken, zoals een begroeting op straat of in de wachtkamer bij de dokter, om zo een positieve impact te creëren. Het doel is om een glimlach te verspreiden en eenzaamheid tegen te gaan.

In een wereld waarin we vaak gehaast zijn en aan onze schermen gekluisterd zitten, zijn het de kleine gebaren die het verschil kunnen maken. De campagne nodigt iedereen uit om een 'klein-geluk-brenger' te worden en te ontdekken hoe een eenvoudige begroeting een groot effect kan hebben op iemands dag.

Toolkit
Wil je helpen de boodschap te verspreiden? Maak dan gebruik van de beelden van de toolkit. De posters en flyers zijn ook als fysiek exemplaar aan te vragen via communicatie@aan-z.eu.