Kids2fun - Buitenspeeldag Sluiskil

Terug naar de agenda
Kids2fun - Buitenspeeldag Sluiskil

Eerstvolgende datum:Woensdag 12 juni 2024

Kids2fun organiseert samen met plaatselijke organisaties ieder jaar 2 buitenspeeldagen op 2 verschillende locaties. Dit jaar kun je terecht bij buurthuis De Zeemeeuw, Schuberthof 31A in Terneuzen en bij het Meulengat, Elisabethlaan 49 in Sluiskil.

Zit je op de lagere school dan ben je van harte welkom op èèn van de bovenstaande locaties van 14.00 tot 16.30 uur. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen zoals: opblaasbare stormbaan, spelletjes maar je kunt er ook iets drinken en eten. Ben je benieuwd? Kom dan gezellig langs. Deze hele dag is gratis.

Zit je niet meer op de basisschool en zoek je nog een leuke stage dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu . We kunnen op deze leuke dag best wel wat handjes gebruiken.

En natuurlijk zijn jullie ouders ook van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie en hopelijk een lekker zonnetje genieten van de spelende kinderen.

 • Wanneer: Eenmalig, woensdag
 • Tijd: van 14:00 tot 16:30
 • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-), Jongeren (tot 18)
 • Locatie:
  `t Meulengat
  St. Elisabethlaan 49
  4541 GS Sluiskil
 • Ruimte: SKI

Deze activiteit gaat door bij minimaal 1 deelnemers en maximaal 300 deelnemers.


Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.