Activiteiten

aan-z biedt een uitgebreid aanbod activiteiten en cursussen in de gemeente Assenede en de gemeente Terneuzen. We willen alle burgers motiveren om aan leuke activiteiten deel te nemen, zich te ontwikkelen en contacten te leggen. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen die actief wil zijn op sportief, digitaal, muzikaal, creatief of sociaal vlak. We vertrekken altijd vanuit de mogelijkheden van de deelnemers. Twijfelt u of u aan een activiteit of cursus kunt deelnemen? Neem dan contact met ons op. We vinden samen een oplossing.

Betaling
De betaling verloopt via automatische incasso. Wilt u liever betalen via overschrijving? Neem dan contact op met aan-z. Onze algemene voorwaarden kunt u hier nalezen.

UiTPAS
De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart waarmee mensen in Vlaanderen kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Bij verschillende activiteiten van aan-z kunt u punten sparen en omruilen. Sommige mensen hebben met deze kaart ook recht op een verlaagd tarief (kansentarief). Heeft u hier recht op? Neem dan vóór inschrijving contact op met aan-z.

Filteren op...

Categorie

Gemeente

Leeftijd