Oproepje voor vrouwen die zich soms alleen voelen

4 vrouwen uit de gemeente Terneuzen nemen met behulp van aan-z het initiatief om een vrouwengroep (25-60 jaar) te starten. Wil jij meedenken en meedoen?

Lees verder..

Het begint bij hallo!

Met een simpele groet maak jij voor een ander het verschil. Zo'n klein gebaar heeft een groot effect. Het geeft jou een goed gevoel en voor de ander maak jij het verschil. Je zorgt voor een geluksmomentje. Voelt goed, toch? Word jij ook een ‘klein-geluk-brenger’?

Lees verder..

Goedgevuld activiteitenprogramma voor kinderen tijdens de voorjaarsvakantie

Kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens de voorjaarsvakantie. Bekijk hier hiet programma met activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Lees verder..

Spelenderwijs Nederlands leren met het ITM winterboek

Met het ITM winterboek, een boek vol opdrachten en spelletjes, kunnen peuters en kleuters spelenderwijs de Nederlandse taal oefenen.

Lees verder..

Ontmoet aan-z in Sluiskil

In Sluiskil kan je gemakkelijk bij aan-z aankloppen voor informatie, advies en ondersteuning. Elke dinsdag van 13:00 tot 15:00 uur staat aan-z buurtbewoners te woord in het Meulengat. Je kan kosteloos en zonder afspraak terecht met praktische en persoonlijke vragen, groot of klein.

Lees verder..

Nieuw bij aan-z: het autismecafé

Het autismecafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met autisme te maken heeft. In een ontspannen sfeer wordt gesproken over autisme bij kinderen en volwassenen.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws