Vertrouwde gezichten aan het roer bij aan-z

Vertrouwde gezichten aan het roer bij aan-z

Vanaf 1 september 2021 heeft aan-z een nieuwe directie, Jan Provoost en Corinne de Feijter. Door deze directieiwssel wordt het managementteam van aan-z teruggebracht van 3 naar 2 personen. De nieuwe directie is, voor de duur van een jaar, aangesteld door het Algemeen Bestuur. Voor betrokkenen betekent dit dat de vertrouwde gezichten blijven, want Jan Provoost en Corinne de Feijter waren al werkzaam bij aan-z.

Sinds het vertrek van de directeur in mei 2021 namen Jan Provoost en Corinne de Feijter, vanuit hun positie in het managementteam, reeds de directietaken over. Per 1 september starten zij als nieuwe directie, ieder met eigen expertise en met volledig mandaat.

Corinne de Feijter vertelt: “De dienstverlening staat voor ons op één. Onze inzet is gericht op het versterken en verbinden van individuen en groepen. Een goede samenwerking zie ik als de basis, want samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt in het contact met de klant, intern en ook met andere organisaties. Het is fijn om de samenwerking met Jan en collega’s voort te zetten, want we versterken elkaar en dat werpt zijn vruchten af voor de dienstverlening én de organisatie.”


Jan Provoost vult aan: “Ik ben trots op onze organisatie met alle gedreven collega’s, dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Nu de samenleving steeds meer open gaat, kunnen we weer meer van ons mooie werk voortzetten. Dit doen we samen met onze enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners. We blijven ontwikkelen en ik kijk er naar uit om samen verder te bouwen.”