Koffiemiddag, Axel

Terug naar de agenda
Koffiemiddag, Axel

Eerstvolgende datum:Donderdag 18 juli 2024

Aantal vrije plaatsen: 30 van 30

Iedere donderdagmiddag kan je in de Halle aanschuiven om samen met anderen een kopje koffie/thee te drinken. Er zijn twee groepen deelnemers. Eén groep komt samen voor een kopje koffie/thee en een praatje (‘koffieklets’). De andere groep is graag ondertussen creatief bezig (‘koffiecrea’). Welke koffiemiddag spreekt jou aan?

 

De ‘koffieklets’

Ben je veel alleen en/of voel je je zich soms eenzaam? Tijdens de koffieklets ben je er even uit en ontmoet je andere mensen. De koffiemiddag ‘koffieklets’ bestaat uit een klein clubje mensen die samen een praatje maken en soms een spelletje samen doen zoals domino, mens-erger-je-niet, rummikub of ganzenbord. Niet iedereen doet mee, dat is natuurlijk vrijblijvend.

 

Mocht je het fijn vinden om de eerste keer niet alleen binnen te lopen, dan kan een medewerker of vrijwilliger van aan-z je ophalen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. De koffiemiddag is er voor iedereen en het is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Kom je ook gezellig samen een kopje koffie/thee drinken?


De ‘koffiecrea’

Er even uit zijn, een kopje koffie drinken en ondertussen knutselen, tekenen of schilderen. De koffiemiddag ‘koffiecrea’ is er voor iedereen die het gezellig vindt om dat samen met anderen te doen. Loop gerust binnen. Aanmelden is niet nodig. De koffiemiddag is gratis. Je bent van harte welkom!

 

Meer weten?

Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan. Wij zijn iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0115 - 56 30 15 (keuze 6) of per mail: welzijn@aan-z.eu

Actuele data/tijden

Voor actuele data zie onze agenda hieronder.

 

 • Wanneer: Elke week, donderdag
 • Tijd: van 13:30 tot 15:30
 • Leeftijdscategorie: Jongeren (tot 18), Volwassenen (18+), Senioren (65+)
 • Locatie:
  de Halle
  Rooseveltlaan 1a
  4571 HT Axel
 • Ruimte: GOL ruimte

Deze activiteit gaat door bij minimaal 0 deelnemers en maximaal 30 deelnemers.