Kids2Fun - Peuter en kleuteruurtje, Terneuzen

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Peuter en kleuteruurtje, Terneuzen

Eerstvolgende datum:

Aantal vrije plaatsen: 1 van 1

Samen dansen en spelen in de natuur tijdens het peuter- en kleuteruurtje van Kids2Fun. Het peuter- en kleuteruurtje is voor de kleintjes van 3 tot en met 6 jaar. Om 10:30 uur starten we met een minidisco om alles even los te schudden. Daarna doen we gezamenlijk een aantal spelletjes, maar er is ook speelmateriaal beschikbaar om zelfstandig te spelen.

Doe je mee? De activiteit is gratis en is op basis van vrije inloop. Het peuter- en kleuteruurtje is in natuurspeeltuin De Boomhut in Terneuzen. Over natuurspeeltuin De Boomhut: De Boomhut is een avontuurlijke natuurspeeltuin waar je niet uitgespeeld raakt, op steenworp afstand van de kinderboerderij. De speeltuin is er voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier hun creativiteit ontplooien en avonturen beleven. De Boomhut heeft een vuurplaats, waterpartijen, kruiptunnels, klimbomen en nog veel meer. Bewonder insecten, klieder met water, verzamel bladeren of bouw een hut. In de speeltuin worden spel en fantasie gestimuleerd. We vragen de papa's, mama's, opa's en oma's die meekomen om afstand te houden van de andere volwassenen.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via de website en onze social media; Facebook en Instagram (@kids2funaanz).

Wijzigingen voorbehouden. Voor actuele data zie onze agenda hieronder.

  • Tijd: van 15:00 tot 16:00
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Natuurspeeltuin De Boomhut
    Evertsenlaan 88a
    4535 AD Terneuzen

Deze activiteit gaat door bij minimaal 1 deelnemers en maximaal 1 deelnemers.