Nieuwsoverzicht

 • aan-z biedt u ondersteuning. Ook in coronatijd.

  aan-z biedt u ondersteuning. Ook in coronatijd.

  Nog vaker thuiswerken/-studeren, nog beter afstand houden en nog minder bij elkaar op bezoek gaan. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. De coronacrisis laat zien hoe het is om weinig (fysieke) contacten te hebben en stelt jong en oud voor uitdagingen.

  Lees verder..
 • Vijf tips voor een gezonde leefstijl

  Vijf tips voor een gezonde leefstijl

  Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Deze vijf tips helpen u om wat extra aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl en uw mentaal welzijn.

  Lees verder..
 • Belmaatje: even bellen voor een praatje

  Belmaatje: even bellen voor een praatje

  Veel mensen voelen zich wel eens alleen. In deze tijden van corona geldt dat meer dan ooit. Vaak is er behoefte om met iemand te kunnen praten. Een gezellig praatje, een luisterend oor: een telefoontje kan het verschil maken. 

  Lees verder..
 • Wordt u vrijwilliger voor tafeltje-dek-je?

  Wordt u vrijwilliger voor tafeltje-dek-je?

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die maaltijden van tafeltje-dek-je willen bezorgen in de gemeente Terneuzen en Assenede. Zeker in deze tijden vervult u als bezorger een belangrijke en dankbare rol. 

  Lees verder..
 • Paarse Vrijdag: iedereen mag zichzelf zijn

  Paarse Vrijdag: iedereen mag zichzelf zijn

  Het Lodewijk college kleurde vrijdag 11 december letterlijk paars. Veel scholieren reageerden op de oproep van JIP Terneuzen om aandacht te besteden aan Paarse Vrijdag. Tijdens deze actiedag wordt aandacht gevraagd voor seksuele en genderdiversiteit. Door paars te dragen lieten leerlingen zien dat iedereen zichzelf mag zijn.

  Lees verder..