Nieuwsoverzicht

 • aan-z maakt kinderen 'Kapot Sterk'

  aan-z maakt kinderen 'Kapot Sterk'

  De leerlingen van groep 8 van het Mozaïek in Sluiskil hebben deelgenomen aan de pilot ‘Kapot Sterk’. Met deze pilot heeft aan-z een begin gemaakt om de kinderen uit Sluiskil weerbaarder te maken tegen (de invloed van) drugscriminaliteit.

  Lees verder..
 • Stagelopen bij aan-z

  Stagelopen bij aan-z

  Lucas en Tycho lopen stage in het jeugdpreventieteam van aan-z. Ze vertellen in een interview wat daar zo leuk aan is. Kom jij volgend schooljaar stagelopen in team maatschappelijk werk, welzijn of Wmo?

  Lees verder..
 • Voorverkoop deelnameboekjes Route 55

  Voorverkoop deelnameboekjes Route 55

  Vanaf 5 juni tot en met 30 juni 2023 kunt u een deelnameboekje kopen voor de fietsroutes van Route 55. De fietsroutes worden georganiseerd op vijf donderdagen in de maanden juli en augustus. Hier leest u alles over de voorverkooppunten.

  Lees verder..
 • Aanpak eenzaamheid in gemeente Terneuzen is uniek

  Aanpak eenzaamheid in gemeente Terneuzen is uniek

  Staatsecretaris Maarten van Ooijen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bracht woensdag 10 mei een bezoek aan gemeente Terneuzen om alles te horen over onze lokale aanpak van eenzaamheid.

  Lees verder..
 • Samen met anderen een friemelmouw maken?

  Samen met anderen een friemelmouw maken?

  Vind je het leuk om te breien en/of te naaien en zou je het leuk vinden om samen met anderen (wekelijks) een friemelmouw te maken? Geef je dan op.

  Lees verder..