Nieuwsoverzicht

 • Meld mantelzorgers in de gemeenten Assenede en Kaprijke aan voor het mantelzorgcompliment

  Meld mantelzorgers in de gemeenten Assenede en Kaprijke aan voor het mantelzorgcompliment

  Tijdens de Vlaamse 'Dag van de Mantelzorg', 23 juni, besteden we extra aandacht aan mantelzorgers in de gemeenten Assenede en Kaprijke die zorgen voor een hulpbehoevende. Als erkenning en blijk van waardering ontvangen zij een klein presentje, het mantelzorgcompliment. Dit compliment kunt u via aan-z aanvragen.

  Lees verder..
 • Meet and greet Sas van Gent en Wachtebeke

  Meet and greet Sas van Gent en Wachtebeke

  Zoekt u een leuke en dankbare manier om uw vrije tijd in te vullen? Dan zoeken wij u! Kom 9 juni naar de Meet and greet in Sas van Gent of Wachtebeke en ontdek wat u voor een ander kan betekenen! Tijdens deze bijeenkomsten kunt u vrijblijvend kennismaken met aan-z, onze vrijwilligers en de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in uw regio.

  Lees verder..
 • Sporten voor Oekraïense vluchtelingen

  Sporten voor Oekraïense vluchtelingen

  Lijkt het u leuk om samen met Oekraïense lotgenoten te sporten? Kom dan met aan-z sporten bij Bodyline healthcenter. Чи хотіли б ви займатися фізичними вправами з українськими приятелями? Тоді приходьте і потренуйтеся з aan-z у центрі здоров’я Bodyline.

  Lees verder..
 • Voorverkoop routeboekjes Route 55

  Voorverkoop routeboekjes Route 55

  Vanaf 7 juni tot en met 8 juli 2022 kunt u op diverse locaties een routeboekje + button kopen voor de zomerfietsroutes van Route55. De fietsroutes worden georganiseerd op vijf donderdagen in de maanden juli en augustus.

  Lees verder..
 • Braderie in natuurspeeltuin De Boomhut

  Braderie in natuurspeeltuin De Boomhut

  Een leuke dag voor jong en oud(er) op zaterdag 28 mei 2022 in natuurspeeltuin De Boomhut. Lees het bericht voor het programma.

  Lees verder..