Vakantieboek voor peuters en kleuters

Vakantieboek voor peuters en kleuters

Puk is helemaal klaar voor Koningsdag, dat kun je wel zien!

Het Lenteboek
Het lenteboek van ITM heeft een Hollands thema. Het staat weer vol spelletjes, opdrachtjes, recepten en versjes, zodat je samen met je kind op een leuke manier aan de slag kan gaan met de Nederlandse taal.

Kinderen hebben taal nodig om elkaar te begrijpen en een goede start te maken op de basisschool. Het is belangrijk om spelenderwijs de Nederlandse taal te oefenen. Hoe vroeger peuters en kleuters de Nederlandse taal leren, hoe kleiner de kans op een onderwijsachterstand.

Download het boek hier.

Iedereen Telt Mee (ITM)
Lukt het jou niet om je kind te helpen? Dan kan je terecht bij aan-z. Wij helpen peuters en kleuters (kinderen van 2 tot 4 jaar) bij het oefenen van de Nederlandse taal. We doen dit op basis van het programma Iedereen Telt Mee (ITM). Een medewerker van aan-z komt wekelijks bij jouw thuis om samen met jou en de peuter of kleuter spelenderwijs de Nederlandse taal te oefenen. Wil je je aanmelden? Neem contact op met de jeugdverpleegkundige van de GGD. Hij/zij beoordeelt of je in aanmerking komt. Kijk op de website van de GDD voor een locatie bij jouw in de buurt of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0800 0096.