Avontuurlijke vrijwilliger(s) gezocht voor in de natuurspeeltuin

Avontuurlijke vrijwilliger(s) gezocht voor in de natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin De Boomhut
We waren op bezoek bij natuurspeeltuin De Boomhut. Een avontuurlijke natuurspeeltuin, op steenworp afstand van de kinderboerderij, waar niemand uitgespeeld raakt. Medewerkster Christa en vrijwilligster Sanne waren aanwezig om de activiteit ‘vogelsnacks maken’ te begeleiden. Bijna 40 kinderen hebben deze middag een vogelsnack gemaakt en daarna heerlijk in de natuurspeeltuin gespeeld. Waterdiertjes vangen, slingeren aan een touw, kruipen door het tunnelstelsel, balanceren over de boomstammen in het water… Daarnaast heeft De Boomhut een vuurplaats, waterpartijen, klimbomen en nog veel meer. Kinderen ontplooien hier hun creativiteit en beleven avonturen. Alles is aanwezig om spel en fantasie te stimuleren. Deze leuke middag en de fijne sfeer van De Boomhut hebben we vastgelegd in een filmpje, dat je op onze Facebookpagina kunt bekijken. 

Natuurspeeltuin De Boomhut is op woensdag, donderdag en vrijdag open van 14:30 tot 17:00 uur. Iedere vrijdagmiddag organiseert Kids2Fun van aan-z een leuke activiteit.

Vrijwilliger(s) gezocht voor in De Boomhut
Lijkt het je leuk om bij De Boomhut de handen uit de mouwen te steken? We zoeken vrijwilligers voor 3 middagen per week (woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14:00 uur tot en met 17:00 uur). Alle middagen helpen mag, maar hoeft niet.

Een vrijwilliger kan helpen bij:
- Het klaarzetten van de uithangborden en openingsborden;
- De bezoekers welkom heten;
- Assisteren bij activiteiten en
- Eventueel activiteiten helpen vormgeven.

Als vrijwilliger:
- kan je goed omgaan met kinderen en volwassenen (VOG is verplicht);
- werk je graag in teamverband;
- kan je kleine klusjes (bv. iets repareren);
- ben je niet bang van vieze handen en
- ben je graag buiten / in de natuur bezig.

Interesse?
Heeft je nog vragen of ben jij de creatieve vrijwilliger die we zoeken? Neem dan contact op met Christa van der Heide (aan-z) op telefoonnummer 06-10329204. Christa is bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag. Of stuur een e-mail naar vrijwilligersteam@aan-z.eu.