aan-z zet stabiele koers voort: directie definitief benoemd

aan-z zet stabiele koers voort: directie definitief benoemd

Op dinsdag 27 september 2022 heeft het Algemeen Bestuur van aan-z een besluit genomen over de definitieve invulling van de directiefunctie bij aan-z. Jan Provoost wordt aangesteld als directeur van aan-z en Corinne Destorme-de Feijter als adjunct-directeur. Zij vervulden het afgelopen jaar samen de directie-functie op tijdelijke basis. aan-z zet hiermee de stabiele koers voort met vertrouwde gezichten. Vanaf 1 oktober treedt deze invulling in werking.

Als gevolg van deze nieuwe directiestructuur vervalt de managementlaag en ontstaat er een plattere organisatie. De nieuwe structuur betekent dat zowel de bedrijfsvoering als de dienstverlening voldoende en evenwichtig vertegenwoordigd blijven binnen de directie van aan-z met de kennis, affiniteit en ervaring van zowel de directeur als de adjunct-directeur.

De nieuwe invulling kent draagvlak binnen de gemeente Terneuzen, de Vlaamse gemeentes, de ondernemingsraad en de medewerkers van aan-z. Zij hebben aangegeven dat deze aanstelling zorgt voor rust en stabiliteit en dat op deze wijze de goede samenwerking met de opdrachtgevers wordt gecontinueerd. Zo blijft de focus voortdurend gericht op professionele en bereikbare dienstverlening richting al onze klanten in de gemeente Terneuzen en in de Vlaamse gemeentes.

Meer afbeeldingen

Ondertekening contract nieuwe directeur aan-z J.J. Provoost (links) en bestuursvoorzitter aan-z L. van de Voorde (rechts) Bestuursvoorzitter aan-z L. van de Voorde (midden) en nieuwe directie aan-z J.J. Provoost (links) en C.A. Destorme-de Feijter (rechts) Bestuursvoorzitter aan-z, nieuwe directie aan-z en leden van het Algemeen Bestuur aan-z