Ik zoek een vrijwilliger

Bent u op zoek naar iemand die u een handje helpt in en om het huis? Iemand met groene vingers? Iemand met kennis van financiën en formulieren? Iemand die u gezelschap komt houden of een uitstapje met u maakt?

aan-z heeft een groot aantal vrijwilligers die u graag van dienst willen zijn.  Stel ons gerust uw vraag. Dan zoeken wij een vrijwilliger die deze vraag kan en wil opnemen.

  • Voor onze samenwerkings partner de Theetuin in Koewacht zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die een handje meehelpt. De Theetuin biedt dagbesteding aan mensen met een lichte fysieke, mentale, verstandelijke, tijdelijke of chronische beperking. Jong en oud. De deelnemers helpen mee in de Theetuin; in de moestuin, in de keuken, fietsen op de duofiets en verzorgen de dieren. De taken van de vrijwilliger bestaan uit het mee helpen begeleiden van de deelnemers van de dagbesteding. Heeft u affiniteit met deze doelgroep en bent u op zoek naar een leuke hobby, meld u dan aan. Bij interesse kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier.
     
  • Alzheimercafie zoekt gastvrouwen en gastheren.  Locatie: Terneuzen –Noord. Taken: 1 keer, op de eerste maandag van de maand, van 18.30u tot 21.30u - Zaal klaarzetten - Bezoekers ontvangen - Koffie/thee schenken - Afruimen en afsluiten - Informatietafel op orde. Bij interesse kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier.
     
  • Begeleiders gezocht voor  Jongerenproject .  Locatie:  de Veste, Terneuzen. Competenties: - Goed kunnen luisteren - Affiniteit met kwetsbare jongeren - Empathisch vermogen - Kan zelfstandig werken - Kan motiveren en stimuleren - Signaleren van problemen. Taken: -Structureel contact met een deel van de jongeren - Begeleidingsgesprekken voeren  -Aandacht voor huishouden, financiën, gezondheid en welzijn van de jongeren. Gemiddelde tijdsinvestering:  minimaal 5 uur in de maand.Bij interesse kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: