Vervoer en boodschappen

Soms is het moeilijk om op een afspraak te raken. Misschien kan u niet langer zelf rijden en kunnen de kinderen of vrienden u niet vervoeren. aan-z heeft verschillende vrijwilligers die bereid zijn om u naar uw afspraak te vervoeren. Ongeacht of dit naar een doktersafspraak is of vervoer naar de kapper, vrienden, het dorpsrestaurant… U hoeft hiervoor geen lidgeld te betalen, u betaalt enkel aan de vrijwilliger een onkostenvergoeding van € 0.33 per kilometer van zijn huis tot hij terug thuis is.

Vraag een vervoersdienst a.u.b. minimaal 3 werkdagen van te voren aan. Dit geeft ons de gelegenheid om tijdig een beschikbare vrijwilliger te vinden.

Soms lukt het u door omstandigheden niet om zelf boodschappen te doen en kan er ook niemand uit uw omgeving deze voor u meebrengen. Dan kan de hulp van een vrijwilliger die met u meegaat naar de winkel of die boodschappen voor u ophaalt een oplossing bieden.

U kunt hiervoor hulp aanvragen door contact op te nemen met aan-z. Ze gaan op zoek naar een vrijwilliger en laten u weten wie u wanneer kan helpen.