Kortdurende hulpverlening

Soms kom je in het leven struikelblokken tegen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken, zoals financiële problemen, een echtscheiding of het vinden van onderdak. Een gesprek met een sociaal werker kan u een nieuwe kijk op de situatie geven en u helpen uw leven weer op de rails te krijgen. Wij bieden kortdurende hulpverlening in de vorm van informatie, advies en ondersteuning. 

Samen zoeken naar oplossingen
Samen met u bekijken we uw situatie, welke mogelijkheden u zelf heeft en hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen om hierin verandering aan te brengen. Op de tweede plaats bekijken we welke mensen uit uw omgeving u kunnen helpen. Als die hulp ontoereikend is, zoeken we naar andere mogelijkheden of hulpmiddelen om u te ondersteunen.

Iedere vraag verdient een specifiek antwoord
Sommige vragen zijn direct op te lossen met een goed advies, bijvoorbeeld met de inzet van maaltijden van tafeltje-dek-je of een leefstijlmakelaar die u coacht naar een gezonde leefstijl. Andere vragen zijn mogelijk ingewikkelder. Bijvoorbeeld het vinden van een geschikte en zinvolle dagbesteding, het krijgen van een juiste indicatie voor langdurige zorg, hulpverlening bij huiselijk geweld of vragen rond het vergroten van de eigen vaardigheden en zelfredzaamheid. Daarvoor maken we graag een afspraak.

Wij helpen u graag
U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0115 - 56 30 15 of per mail: info@aan-z.eu.

Waar wilt u meer over weten?

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de volgende pagina('s) eens: