Jongerenjacht van JIP Terneuzen bevordert contact tussen politie en jongeren

Op de vlucht gaan, jezelf verstoppen en uit handen blijven van de politie. Woensdag 19 februari mochten 25 jongeren in Terneuzen meedoen met het spel ' Jongerenjacht'. De activiteit werd georganiseerd door JIP Terneuzen in samenwerking met politie Zeeuws-Vlaanderen en het Lodewijk College.

Lees verder..

Vrijwilliger in het zonnetje, februari 2020

Om u een kijkje te geven in het bestaan van onze vrijwilligers zetten wij iedere maand een vrijwilliger in het zonnetje!

Lees verder..

Vrijwilliger Seni is "een vrouw uit duizenden"

De Promeet, een gratis magazine voor Meetjesland, interviewde Seni van der Loo over haar vrijwilligerswerk bij aan-z. Ze wordt omschreven als "een vrouw uit duizenden".

Lees verder..

Kids2Fun in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren we op woensdag 26 februari een heuse Kids2Fun-carrousel! Van sport- en beweegactiviteiten tot creatief bezig zijn; alles komt aan bod!

Lees verder..

Terugblik alzheimercafé

Maandag 6 januari 2020 was geriater dr. Croughs uitgenodigd om over het onderwerp "dementie" te komen spreken tijdens het Alzheimercafé in de Veste te Terneuzen. Lees verder voor meer informatie. 

Lees verder..

Activiteitenaanbod, januari t/m juni 2020

Bent u op zoek naar een sportieve, muzikale, culinaire, digitale of taalkundige activiteit waarbij de nadruk ligt op het sociale vlak? Het nieuwe activiteitenaanbod voor de periode van januari t/m juni 2020 staat online. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws