Stage communicatie

Stage communicatie

Wat kun je verwachten?
aan-z is de afgelopen jaren zowel in omvang als in diensten flink gegroeid. We zetten in op kwalitatief goede dienstverlening en bedrijfsvoering. Communicatie is hier een belangrijk onderdeel van. Een speerpunt is het vergroten van de zichtbaarheid van aan-z en haar dienstverlening. Als stagiair krijg je de kans om hier aan bij te dragen. Enerzijds werk je mee aan  terugkerende werkzaamheden, zoals het verzorgen van content voor communicatiemiddelen. Je schrijft teksten voor onder andere intranet, de website, social media, drukwerk en lokale media en je ontwerpt offline en online communicatiemiddelen in het programma Canva. Anderzijds krijg je de ruimte om de organisatie (o.b.v. een eigen onderzoek) te adviseren over de inzet van communicatie (afhankelijk van wensen van school en rekening houdend met jouw persoonlijke interesses).

Hoe is de werksfeer bij aan-z?
Werken bij aan-z betekent werken in een informele werksfeer van een dynamische organisatie. Je gaat samen de communicatieadviseur en communicatiemedewerker aan de slag. Je kunt bij aan-z veel leren en laten zien waar jouw talenten liggen.

Wat verwachten wij van jou?
We verwachten dat je zelfstandig kunt werken. Uiteraard krijg je van ons de nodige aansturing en begeleiding. We waarderen het als je leergierig en ondernemend bent. 

Interesse?
Vanaf 1 januari 2023 kan je weer solliciteren voor deze stage. Als je meer informatie wilt over deze stage, mail dan naar communicatie@aan-z.eu.