Nieuwsoverzicht

 • Edwin Vinke ging op bezoek bij zo-lekker

  Edwin Vinke ging op bezoek bij zo-lekker

  Afgelopen donderdag nam sterrenchef Edwin Vinke een kijkje in de keuken van zo-lekker. Edwin maakte samen met chef-kok Jos Ollebek een Zeeuwse vissoep. Vijftien vrijwilligers van Tafeltje-dek-je mochten de soep komen ophalen.
   

  Lees verder..
 • Activiteiten tijdens corona

  Activiteiten tijdens corona

  Het cursusaanbod van aan-z ligt helaas alweer een tijdje stil wegens de coronacrisis. Daarom leek het ons leuk om jullie digitaal een kijkje te laten nemen in ons aanbod en kennis te laten maken met de cursussen.

  Lees verder..
 • 10 november: Dag van de Mantelzorg

  10 november: Dag van de Mantelzorg

  Tijdens de nationale ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november besteden de gemeente Terneuzen en aan-z extra aandacht aan de mantelzorgers die dag in dag uit klaarstaan om iemand uit hun omgeving steun, hulp en/of verzorging te bieden.

  Lees verder..
 • Paula Stoker is geen bestuursvoorzitter meer van aan-z

  Paula Stoker is geen bestuursvoorzitter meer van aan-z

  Het nieuws dat voor aan-z onverwacht komt en gisteren in de media stond, is u vast niet ontgaan: Paula Stoker heeft gisteren haar functie als wethouder bij Gemeente Terneuzen en bestuursvoorzitter van aan-z neergelegd.

  Lees verder..
 • Jeugd en Gezin aan-z op Instagram

  Jeugd en Gezin aan-z op Instagram

  Alle ouders / verzorgers die meer willen weten over het opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren, kunnen voortaan ook via Instagram bij aan-z terecht.  Op het nieuwe Instagramaccount @jeugd_en_gezin_aanz wordt informatie en advies gedeeld.

  Lees verder..