Nieuwsoverzicht

 • MantelzorgNL lanceert app voor mantelzorgers

  MantelzorgNL lanceert app voor mantelzorgers

  MantelzorgNL introduceert een handige app voor mantelzorgers. In de app vindt u antwoorden op alle vragen over mantelzorg, waaronder vragen over mantelzorg tijdens deze coronaperiode.

  Lees verder..
 • Zomerpret met het Kids2Fun Zomerboek

  Zomerpret met het Kids2Fun Zomerboek

  Afgelopen april verscheen het eerste Kids2Fun vakantieboek. Aangezien het boek door velen uiterst positief is ontvangen, heeft het jeugdpreventieteam van aan-z wederom een vakantieboek ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar: Het Kids2Fun Zomerboek.

  Lees verder..
 • Naschoolse Kids2Fun-activiteit "De Carrousel"

  Naschoolse Kids2Fun-activiteit

  In de maanden juni en juli vindt negen keer 'DE CARROUSEL' plaats. Gedurende 1,5 uur bieden we verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel, creativiteit en samenwerking aan.

  Lees verder..
 • Chatten met Veilig Thuis

  Chatten met Veilig Thuis

  Mensen die te maken hebben van huiselijk geweld of kindermishandeling kunnen chatten met Veilig Thuis Zeeland via www.veiligthuiszeeland.nl. Bellen kan soms lastig zijn, wanneer je te maken hebt met huiselijk geweld of kindermishandeling.

  Lees verder..
 • De Formulierenbrigade start ook weer in Terneuzen

  De Formulierenbrigade start ook weer in Terneuzen

  Op vrijdag 5 juni start het inlooppunt van de Formulierenbrigade in Terneuzen weer. De locatie van het inlooppunt is echter wel gewijzigd. Het inlooppunt bevindt zich tijdelijk niet in de Veste, maar in de Jacob Catsstraat 7 in Terneuzen (kantoorlocatie van aan-z). De vrijwilligers van de Formulierenbrigade zijn daar voorlopige iedere vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig.

  Lees verder..