Nieuwsoverzicht

 • Paarse Vrijdag: iedereen mag zichzelf zijn

  Paarse Vrijdag: iedereen mag zichzelf zijn

  Het Lodewijk college kleurde vrijdag 11 december letterlijk paars. Veel scholieren reageerden op de oproep van JIP Terneuzen om aandacht te besteden aan Paarse Vrijdag. Tijdens deze actiedag wordt aandacht gevraagd voor seksuele en genderdiversiteit. Door paars te dragen lieten leerlingen zien dat iedereen zichzelf mag zijn.

  Lees verder..
 • Scholieren sturen een handgeschreven kaart aan ouderen

  Scholieren sturen een handgeschreven kaart aan ouderen

  Onverwachts een kaartje krijgen, hoe leuk is dat?! Donderdag 10 december 2020 ontvangen 150 ouderen in Vremdieke en Bachten Dieke een handgeschreven kerstkaart van scholieren van het Lodewijk College.

  Lees verder..
 • Spelenderwijs Nederlands leren met het ITM winterboek

  Spelenderwijs Nederlands leren met het ITM winterboek

  Met het ITM winterboek, een boek vol opdrachten en spelletjes, kunnen peuters en kleuters spelenderwijs de Nederlandse taal oefenen.

  Lees verder..
 • Warm wintergevoel door het Kids2Fun Winterboek

  Warm wintergevoel door het Kids2Fun Winterboek

  De winterperiode is weer aangebroken. Om een warm wintergevoel te krijgen, heeft het Jeugdpreventieteam weer een vakantieboek ontwikkeld: het Kids2Fun Winterboek. Het winterboek is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en zit vol leuke activiteiten.

  Lees verder..
 • Coronamaatregelen vanaf 19 november

  Coronamaatregelen vanaf 19 november

  De landelijke persconferentie van 17 november over het coronavirus geeft aanleiding om de coronamaatregelen van aan-z bij te stellen. Uiteraard blijven we bereikbaar. Zowel op onze kantoorlocaties als digitaal en telefonisch. Heeft u een (dringende) vraag of behoefte aan een afspraak? Neem dan contact met ons op. 

  Lees verder..