Nieuwsoverzicht

 • Chatten met Veilig Thuis

  Chatten met Veilig Thuis

  Mensen die te maken hebben van huiselijk geweld of kindermishandeling kunnen chatten met Veilig Thuis Zeeland via www.veiligthuiszeeland.nl. Bellen kan soms lastig zijn, wanneer je te maken hebt met huiselijk geweld of kindermishandeling.

  Lees verder..
 • De Formulierenbrigade start ook weer in Terneuzen

  De Formulierenbrigade start ook weer in Terneuzen

  Op vrijdag 5 juni start het inlooppunt van de Formulierenbrigade in Terneuzen weer. De locatie van het inlooppunt is echter wel gewijzigd. Het inlooppunt bevindt zich tijdelijk niet in de Veste, maar in de Jacob Catsstraat 7 in Terneuzen (kantoorlocatie van aan-z). De vrijwilligers van de Formulierenbrigade zijn daar voorlopige iedere vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig.

  Lees verder..
 • Dringend gezocht: Vrijwilligers om de maaltijden van Tafeltje-dek-je rond te brengen

  Dringend gezocht: Vrijwilligers om de maaltijden van Tafeltje-dek-je rond te brengen

  Heeft u wat tijd over, bent u graag met de auto onderweg en houdt u van sociaal contact? Dan is vrijwilligerswerk voor Tafeltje-dek-je wat voor u! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die maaltijden voor Tafeltje-dek-je willen bezorgen in de gemeente Terneuzen. We komen dringend handen te kort, we zijn op zoek naar vaste vrijwilligers voor een langere periode.

  Lees verder..
 • 100 activiteiten bij dementie

  100 activiteiten bij dementie

  Het Alzheimercafé in Terneuzen kan voorlopig helaas nog niet herstarten. Wij beseffen ons dat het vervallen van de bijeenkomsten een gemis kan zijn. De situatie waar we ons momenteel in bevinden, kan voor mensen met Alzheimer en diens familieleden extra ingrijpend zijn.

  Lees verder..
 • Activiteiten tijdens corona

  Activiteiten tijdens corona

  Het cursusaanbod van aan-z ligt helaas alweer een tijdje stil wegens de coronacrisis. Daarom leek het ons leuk om jullie digitaal een kijkje te laten nemen in ons aanbod en kennis te laten maken met de cursussen.

  Lees verder..