Nieuwsoverzicht

 • Uiterlijk 1 mei 2021 gaat zo-net over naar een andere zorgaanbieder

  Uiterlijk 1 mei 2021 gaat zo-net over naar een andere zorgaanbieder

  Uiterlijk 1 mei 2021 gaat zo-net over naar een andere zorgaanbieder. Tot die tijd behouden de huidige klanten hulp bij huishouden van zo-net. Daarna is het de bedoeling dat de hulp wordt verstrekt door een andere zorgaanbieder. De zorg van zo-net - dat onderdeel is van aan-z - stopt om oneerlijke concurrentie te voorkomen.

  Lees verder..
 • Coronamaatregelen vanaf 19 november

  Coronamaatregelen vanaf 19 november

  De landelijke persconferentie van 17 november over het coronavirus geeft aanleiding om de coronamaatregelen van aan-z bij te stellen. Uiteraard blijven we bereikbaar. Zowel op onze kantoorlocaties als digitaal en telefonisch. Heeft u een (dringende) vraag of behoefte aan een afspraak? Neem dan contact met ons op. 

  Lees verder..
 • Edwin Vinke ging op bezoek bij zo-lekker

  Edwin Vinke ging op bezoek bij zo-lekker

  Afgelopen donderdag nam sterrenchef Edwin Vinke een kijkje in de keuken van zo-lekker. Edwin maakte samen met chef-kok Jos Ollebek een Zeeuwse vissoep. Vijftien vrijwilligers van Tafeltje-dek-je mochten de soep komen ophalen.
   

  Lees verder..
 • Activiteiten tijdens corona

  Activiteiten tijdens corona

  Het cursusaanbod van aan-z ligt helaas alweer een tijdje stil wegens de coronacrisis. Daarom leek het ons leuk om jullie digitaal een kijkje te laten nemen in ons aanbod en kennis te laten maken met de cursussen.

  Lees verder..
 • 10 november: Dag van de Mantelzorg

  10 november: Dag van de Mantelzorg

  Tijdens de nationale ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november besteden de gemeente Terneuzen en aan-z extra aandacht aan de mantelzorgers die dag in dag uit klaarstaan om iemand uit hun omgeving steun, hulp en/of verzorging te bieden.

  Lees verder..