Zomerfietstochten van Route 55 worden dit jaar afgelast

Zomerfietstochten van Route 55 worden dit jaar afgelast

De zomerfietstochten van Route 55 worden dit jaar afgelast. De aanleiding hiervoor is het verbod op grootschalige evenementen tot 1 september 2020. Deze overheidsmaatregel in de aanpak van het coronavirus is genomen omdat evenementen een risico vormen op te snelle en te brede verspreiding van het virus.

Duizenden deelnemers
Route 55 bestaat uit fietstochten door Zeeuws-Vlaanderen en Meetjesland. Normaliter vinden de fietstochten plaats op vijf donderdagen achter elkaar in de maanden juli en augustus. Route 55 is een initiatief van de drie Zeeuws-Vlaamse sociaal maatschappelijke dienstverleners: aan-z (gemeente Terneuzen, Assenede, Kaprijke, St. Laureins en Wachtebeke), Hulst voor Elkaar (gemeente Hulst) en gemeente Sluis. Jaarlijks trekt Route 55 duizenden fietsers.

Volgende zomer
De mooie fietstochten die voor dit jaar waren gepland, worden volgend jaar in de maanden juli en augustus aangeboden. Te zijner tijd volgt meer informatie via de websites van de drie sociaal maatschappelijke dienstverleners.

Informatie
Heeft u een vraag over Route 55? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0115  56 30 15 (vanuit Nederland) / 09 344 3610 (vanuit België) of per mail via info@aan-z.eu.