Vraag gratis taart aan voor jouw Burendag

Vraag gratis taart aan voor jouw Burendag

Zaterdag 25 september is het weer Burendag! Dit jaar is de behoefte aan samen zijn groter dan ooit. Vier daarom Burendag met elkaar en meld jullie activiteit uiterlijk 15 augustus aan op www.burendag.nl. Je ontvang het gratis Burendagpakket en je kan een financiële bijdrage van het Oranje Fonds aanvragen.

En dat is nog niet alles, want als je je bij Burendag.nl hebt aangemeld, biedt aan-z jullie een gratis taart! Want zeg nou zelf… een goede buur is toch goud taart waard?!

Waarom Burendag vieren?
Als het contact in de buurt goed is, voelen mensen zich veiliger en worden buurten leuker en gezelliger. Samen een kopje koffie drinken en iets goeds doen voor elkaar of de wijk kan het begin zijn voor (het versterken van) contact met je buren. Om buurtbewoners met elkaar te verbinden, moedigt aan-z alle inwoners in gemeente Terneuzen aan om zaterdag 25 september 2021 Burendag te vieren.

Doen jullie mee? Meld je dan bij aan-z aan voor gratis taart!
Als iets verbindt, dan is het wel samen eten. En daarom zorgen wij op Burendag voor wat lekkers. Is jullie activiteit aangemeld op burendag.nl en willen jullie een gratis taart ontvangen namens aan-z? Stuur dan uiterlijk 10 september 2021 een mail naar op info@aan-z.eu o.v.v. ‘burendag’. Vermeld in de mail je:
- naam
- adres
- e-mail
- telefoonnummer

- datum activiteit (24, 25 of 26 september)
- omschrijving van de activiteit
- locatie activiteit
- tijdstip activiteit
- aantal personen 

Dan komen wij bij jullie op Burendag persoonlijk een taart bezorgen! Wees er snel bij, want op is op.

Zoek je inspiratie voor Burendag?
Bekijk hier een aantal voorbeelden.