Tafeltje-dek-je biedt koelversmaaltijden in de gemeente Terneuzen gedurende coronacrisis

Tafeltje-dek-je biedt koelversmaaltijden in de gemeente Terneuzen gedurende coronacrisis
In de gemeente Terneuzen bieden aan-z en de keuken zo-lekker gedurende de coronacrisis koelversmaaltijden voor Tafeltje-dek-je. Mensen die zelf niet meer in staat zijn om te koken, kunnen een beroep doen op de dienstverlening.

Standaardmennu
Om deze service voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken, is de keuken van zo-lekker genoodzaakt om met een standaardmenu te werken. Het menu bestaat uit een soep, een koelversmaaltijd (om zelf op te warmen) en een dessert. De maaltijden kunnen voor 5 werkdagen of een volledige week worden afgenomen. De kosten bedragen € 7,95 per maaltijd. Er wordt maandelijks gefactureerd.
 
Bezorging
De maaltijden worden dagelijks tussen 11.00 en 13.00 uur bij de klant geleverd. De weekendmaaltijden worden op vrijdag geleverd. De vrijwilligers die de maaltijden bezorgen, nemen de veiligheidsvoorschriften rondom het coronavirus in acht. De maaltijden worden voor de deur geplaatst. De bezorgers houden tenminste 1,5 meter afstand.
 
Aanmelden
Aanmelden is mogelijk bij aan-z via telefoonnummer 0115 – 56 30 15. Het is voor deze koelversservice niet mogelijk om een maaltijd voor een dag af te melden.