Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in de gemeente Assenede en Kaprijke

Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in de gemeente Assenede en Kaprijke

Tijdens de Vlaamse ‘Dag van de Mantelzorg’, woensdag 23 juni 2021, besteden we extra aandacht aan mantelzorgers, die dag in dag uit klaarstaan om een naaste steun, hulp en/of verzorging te bieden. Namens de gemeente Assenede en de gemeente Kaprijke biedt aan-z mantelzorgers het mantelzorgcompliment aan, een kleine attentie die bedoeld is als erkenning en blijk van waardering voor alles wat zij doen.

Mantelzorgcompliment
In de gemeente Assenede komen mantelzorgers bijeen in Lokaal Dienstencentrum de Piramide voor een kopje koffie/thee en een gebakje. Tevens ontvangen de mantelzorgers het mantelzorgcompliment. In de gemeente Kaprijke brengen we bij mantelzorgers een bezoek aan huis en overhandigen we hen het mantelzorgcompliment. Dit jaar is het mantelzorgcompliment een attentie om van te smullen.


Meer informatie over mantelzorg(ondersteuning)
Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg; je bent of je wordt mantelzorger of je hebt in de toekomst hulp van een mantelzorger nodig. Als je mantelzorger bent, zorg je langdurig en onbetaald voor bijvoorbeeld een partner, ouder, kind, vriend of buur omwille van een beperking, ouderdom, psychische of lichamelijke aandoening. Mantelzorg is hulp die verder gaat dan de hulp die in redelijkheid mag worden verwacht van de echtgenoot, ouders, inwonende kinderen of andere huisgenoten. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag en kunnen hier niet zomaar mee stoppen. Kijk op de pagina mantelzorg voor meer informatie over mantelzorg(ondersteuning).

Meer afbeeldingen

2021-06/img-20210623-wa0000