Mantelzorgcompliment aanvragen

Mantelzorgcompliment aanvragen

Mantelzorgers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg voor een naaste. Op 10 november is het de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’. Deze dag is in het leven geroepen met als doel mantelzorgers erkenning en waardering te geven voor alles wat zij doen. Namens de gemeente Terneuzen biedt aan-z mantelzorgers in de gemeente Terneuzen een klein presentje, het mantelzorgcompliment.

Mantelzorgcompliment aanvragen
Bent of kent u iemand die mantelzorger is in de gemeente Terneuzen? Dan kunt u nu het mantelzorgcompliment aanvragen. Vul het aanmeldformulier in (gelieve alle gegevens te noteren) of neem telefonisch contact op met aan-z via 0115 – 56 30 15. aan-z zorgt ervoor dat er een attentie bij de mantelzorger wordt bezorgd. Aanmelden is mogelijk tot 30 oktober 2020.

Dag van de Mantelzorg
Tijdens de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’ besteden de gemeente Terneuzen, aan-z en zorgorganisaties extra aandacht aan de mantelzorgers in de gemeente Terneuzen, die dag in dag uit klaar staan om iemand uit hun omgeving steun, hulp en verzorging te bieden. Rond de Dag van de Mantelzorg deelt aan-z namens de gemeente Terneuzen het mantelzorgcompliment uit aan alle mantelzorgers van de gemeente Terneuzen. Vanwege het coronavirus Covid-19 kan dit jaar helaas geen fysieke bijeenkomst (mantelzorgmarkt) worden georganiseerd, zoals eigenlijk de bedoeling was.

Meer informatie over mantelzorg
Meer informatie over het onderwerp mantelzorg en de ondersteuning die aan-z biedt, vindt u op deze pagina.

Update over mantelzorgactiviteiten van aan-z
Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze mantelzorgactiviteiten? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat wij u kunnen contacteren over mantelzorgnieuws en/of -activiteiten.