Maaltijdbezorgers Tafeltje-dek-je Terneuzen gezocht

Maaltijdbezorgers Tafeltje-dek-je Terneuzen gezocht

Heeft u wat tijd over, bent u graag met de auto onderweg en houdt u van sociaal contact? Dan is vrijwilligerswerk voor Tafeltje-dek-je wat voor u! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die warme maaltijden wil bezorgen in Terneuzen. 

Wat betekent het om maaltijdbezorger te zijn?
Als maaltijdbezorger vervult u een belangrijke en dankbare rol voor veel mensen in uw omgeving. 's Ochtends haalt u de warme maaltijden op bij de keuken van zo-lekker in Terneuzen. Vervolgens brengt u de maaltijden bij de mensen thuis, maakt u een kort praatje en helpt u hen indien nodig bij het openen van de maaltijdboxen.

U bent ca. 1,5 uur onderweg (tussen 10.00 en 13.00 uur). De bezorgdag(en) worden in overleg bepaald. Er gaat een bijrijder met u mee. Hij/zij helpt bij het verdelen van de maaltijdboxen. aan-z voorziet een onkostenvergoeding en biedt begeleiding waar nodig. Vaak eten de vrijwilligers op voorhand samen een kopje soep bij de keuken. 

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Tafeltje-dek-je en het vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch (NL 0115 - 563015 / BE 09 - 3443610) en per e-mail (info@aan-z.eu) bereikbaar. We vertellen u graag meer!