Kom in contact met anderen tijdens een koffie-crea-club

Kom in contact met anderen tijdens een koffie-crea-club

De Week tegen Eenzaamheid is van 1 t/m 8 oktober. aan-z vraagt in deze week extra aandacht voor mensen die weinig contacten hebben. Vaak zoeken deze mensen zelf geen contact en komen ze niet onder de aandacht. Even bij iemand langsgaan voor een praatje, samen koffiedrinken, een wandeling maken of zelfs een telefoontje kan het verschil maken.

Koffie-crea-clubs
In de maand oktober start aan-z in Axel (vanaf 8 oktober 13:30 - 15:30 uur De Halle), Terneuzen (vanaf 14 oktober 13.30 - 15.30 uur Juvent) en Zaamslag met koffie-crea-clubs:
er even uit zijn, samen een kopje koffie drinken, eventueel iets handwerken of een stukje wandelen. De koffie-crea-club is er voor iedereen die graag creatief bezig is en het gezelliger vindt om dat samen met anderen te doen. U kunt uw eigen wol-, brei- of haaknaalden, borduurwerk, kaartjes, verf, vilt of ander materiaal meenemen.

Bent u niet zo creatief, maar vindt u het fijn om er even uit te zijn en andere mensen te ontmoeten? Ook dan bent u van harte welkom! De groep bestaat uit maximaal 10 personen en een begeleidster. Uiteraard houden we rekening met de 1,5-meter-afstand.

Heeft u zin om mee te doen of wilt u helpen bij de koffie-crea-clubs? Laat het ons weten via een e-mail: info@aan-z.eu of telefonisch: 0115-563015. De activiteit is gratis.

In contact komen met anderen
Kent of bent u iemand die graag wat vaker andere mensen zou willen ontmoeten? Wilt u leren videobellen om contact te maken? Of wilt u tijd vrijmaken om met andere mensen samen iets te ondernemen, al is het maar een half uurtje per week? Aarzel dan niet om contact op te nemen met aan-z.