Kom in contact met anderen bij een ontmoetingspunt of koffie-crea-club

Kom in contact met anderen bij een ontmoetingspunt of koffie-crea-club

Ontmoetingspunten
Nu we veel tijd in huis doorbrengen en weinig onder de mensen komen, kan het goed doen om af en toe een praatje te maken. Zeker als u weinig contacten heeft en zich alleen voelt. Er zijn diverse ontmoetingspunten in de gemeente Terneuzen waar u in contact kunt komen met buurtbewoners en medewerkers van aan-z. 

  • Maandag: hoofdkantoor aan-z in Axel, 14:30 - 15:30 uur
  • Dinsdag: buurthuis de Zeemeeuw in Terneuzen, 14:00 - 15:00 uur
  • Donderdag: de Statie in Sas van Gent, 15:00 - 16:00 uur
  • Zie voor meer informatie de agenda.

Koffie-crea-clubs
Ook zijn er koffie-crea-clubs, voor iedereen die zich alleen voelt en graag (samen) creatief bezig is. U kunt uw eigen materiaal meenemen, zoals teken- of verfspullen, kaartjes, vilt, borduurwerk, wol-, brei- of haaknaalden. Bent u niet zo creatief, maar vindt u het fijn om er even uit te zijn en andere mensen te ontmoeten? Ook dan bent u van harte welkom!

  • Maandag 1 maart, vooralsnog eenmalig: 't Meulengat in Sluiskil, 13:30 - 15:30 uur
  • Vanaf dinsdag 2 maart, iedere dinsdag: de Zeemeeuw in Terneuzen, 13:30 - 15:30 uur
  • Iedere dinsdag: de statie in Sas van Gent, 13:30 - 15:30 uur
  • Zie voor meer informatie de agenda.

Wilt u meer informatie of wilt u een middag aanschuiven?
Laat het ons weten per e-mail (info@aan-z.eu) of telefonisch (0115 56 30 15). Deelname is gratis en mogelijk op basis van inschrijving. Uiteraard houden we rekening met de actuele coronamaatregelen. 

Een belmaatje: even bellen voor een praatje
Vindt u het fijn om met iemand te kunnen praten, maar blijft u liever thuis? Dan kunt u bellen met een belmaatje, een vrijwilliger van aan-z. Een belmaatje biedt een luisterend oor. Een gezellig praatje, even samen lachen of juist meedenken over zorgen. Een wekelijks telefoontje kan er voor zorgen dat u zich minder alleen voelt. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0115 56 30 15.