Kids2Fun timmert hard aan de weg

Kids2Fun timmert hard aan de weg

Kids2Fun organiseert wekelijks activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Het aanbod bestaat uit een mix van (re)creatieve, sportieve, culturele en educatieve activiteiten waarbij ‘samen spelen en plezier hebben’ centraal staat.

Uitgebreid zomeraanbod
In de zomerperiode organiseert Kids2Fun 3 à 4 keer per week activiteiten. Het vaste zomeraanbod van Kids2Fun bestaat uit: Pannavoetbal en wisselende activiteiten in de natuurspeeltuin de Boomhut, zoals levend Stratego, broodjes bakken en land art. Daarnaast biedt Kids2Fun sinds kort een nieuw concept: de Carrousel, de vertrouwde Speelneus in een nieuw jasje.

De Carrousel, een naschoolse activiteit in alle kernen van de gemeente Terneuzen
Sinds mei dit jaar zit de Speelneus in een nieuw jasje. De Speelneuzen op vaste plaatsen in Terneuzen, Sluiskil en Westdorpe zijn verdwenen. Tegenwoordig gaan de ‘mobiele Speelneuzen’, onder de naam de Carrousel, 2- wekelijks langs in alle kernen van gemeente Terneuzen om kinderen tussen 4 en 12 jaar na schooltijd sportieve en creatieve activiteiten aan te bieden.

Wat kun je dit najaar verwachten?
Zoals jullie van Kids2Fun gewend zijn organiseren we ook dit najaar weer een Kids2Funmiddag in Bio Base en een middag vol sneeuwpret in Snowworld. Daarnaast start er een meidengroep in Terneuzen met een wekelijks aanbod van specifieke meidenactiviteiten en –workshops. Ook worden er in deze periode wisselende activiteiten georganiseerd in alle kernen van de gemeente Terneuzen, zoals lasergamen, gametoernooi, speurtocht, filmavond en nog veel meer.

Kids2Fun op social media
Om de kinderen en hun ouders goed te bereiken, breidt Kids2Fun ook online uit. De facebookpagina @kidsaanz wordt volledig toegewijd aan Kids2Fun en krijgt daarom een andere naam: @kids2funaanz. Daarnaast is Kids2Fun nu ook actief op Instagram onder de naam @kids2funaanz. Op social media delen we foto’s en filmpjes van de activiteiten. Even volgen dus!

Meer informatie
Alle activiteiten van Kids2Fun zijn te vinden op deze pagina. Voor meer informatie over Kids2Fun kunt u contact opnemen met aan-z via telefoonnummer 0115 – 56 30 15 of per e-mail kids2fun@aan-z.eu.