Informatieve stapavond voor ouders/verzorgers

Informatieve stapavond voor ouders/verzorgers

Voor alle ouders en verzorgers voor jongeren met de leeftijd van 14 tot 18 jaar. Op deze leeftijd zijn veel jongeren vaak druk bezig met het verkennen van hun grenzen en mogelijkheden. Ze willen de wereld ontdekken én ze willen graag uitgaan.
Voor u als ouder is het soms lastig om zicht te houden op wat uw kinderen doen als ze ‘weg zijn’ en waar ze dan naar toe gaan. Zo kan uw kind al (ongemerkt) experimenteren met alcohol of misschien vragen ze u wel hoe u tegen het drinken van alcohol aankijkt.

Om u meer informatie te geven over alles wat met jongeren en uitgaan te maken heeft, nodigt de gemeente Terneuzen, aan-z en indigo u in samenwerking met de horeca van Terneuzen van harte uit om op dinsdag 10 oktober 2017 deel te nemen aan de ‘stapavond voor ouders’.

De avond wordt georganiseerd in het kader van de Zeeuwse campagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’. Onder andere welzijnsorganisatie aan-z, Indigo Zeeland en de politie informeren u over hoe uw kind veilig en gezond kan uitgaan, wat u als ouder zelf kunt doen en waar u rekening mee kunt houden.

Tijdens deze stapavond gaan we richting de cafés in Terneuzen waar jongeren tegenwoordig vaak uitgaan. Daarnaast krijgt u tips, kunt u vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Kortom, een leuke, informatieve avond voor u als ouder en/of verzorger.

Deelname is GRATIS!

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:
https://www.aan-z.eu/activiteit/stapavond