In gesprek met vrijwilligers en klanten

In gesprek met vrijwilligers en klanten

Het coronavirus raakt ons allemaal. Wij doen er alles aan om onze medewerkers en vrijwilligers een veilige werkomgeving te blijven bieden en de continuïteit van onze dienstverlening zoveel mogelijk te borgen.

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie onzekerheid en veel vragen met zich meebrengt. Juist in deze tijden is het belangrijk om elkaar te blijven steunen en met elkaar verbonden te blijven. Daarom nemen wij de komende week telefonisch contact op met onze vrijwilligers en alle klanten van aan-z en zo-net. We gaan met hen in gesprek over hun persoonlijke situatie en bieden ondersteuning waar noodzakelijk.

aan-z blijft bereikbaar
Gezien de maatregelen omtrent het coronavirus is aan-z voor klanten alleen op afspraak bereikbaar. Vanwege de veiligheid wordt de deur van de kantoorlocaties in ieder geval tot en met 28 april 2020 gesloten. Voor dringende vragen en/of het maken van een afspraak kunt u telefonisch (0115 – 56 30 15) of per e-mail (info@aan-z.eu) contact met ons op te nemen.

Maatregelen omtrent coronavirus
aan-z volgt de ontwikkeling van het coronavirus nauwlettend. We hanteren het actuele beleid van het RIVM. In ieder geval tot en met 28 april 2020 gelden de volgende maatregelen.