Hulp bij belastingaangifte of kwijtschelding Sabewa

Hulp bij belastingaangifte of kwijtschelding Sabewa

Heeft u hulp nodig met uw belastingaangifte of de kwijtscheldingsaanvraag van Sabewa? Neem dan contact op met aan-z. Onze vrijwilligers van de formulierenbrigade en burgeradvies helpen u graag. 

Uitstel aanvragen belastingaangifte 2021: dat regelt u online. 
U kunt online in Mijn Belastingdienst om uitstel vragen. Belangrijk is dat u uitstel aanvraagt vóór 1 mei 2022. U krijgt dan uitstel tot 1 september 2022. U ontvangt binnen 3 weken een brief met de bevestiging van de Belastingdienst. 

Kunt u niet online inloggen in 'Mijn Belastingdienst'? Dan kunt u telefonisch of schriftelijk om uitstel vragen.
Neem telefonisch contact op met de Belastingdienst op telefoonnummer 0800-0543. Houd uw BSN bij de hand, want dan kan de Belastingdienst u sneller helpen.

Of vraag schriftelijk om uitstel met het uitstelformulier. Schriftelijk uitstel vragen, doet u als volgt:
1. Download het formulier 'Aanvraag uitstel aangifte inkomstenbelasting';
2. Vul het formulier in op uw computer en druk het af. U weet dan zeker dat u alle relevante informatie aan de Belastingdienst doorgeeft;
3. Verstuur het formulier per post naar het adres dat daarop staat.

Hoe werkt de kwijtscheldingsprocedure van Sabewa?
Voor de aanvraag van kwijtschelding heeft u een aantal documenten nodig die ingestuurd moeten worden. Het is handig als u zoveel mogelijk documenten verzamelt. Een overzicht van de benodigde documenten vindt u hier (op de website van Sabewa).

Wilt u hulp van de formulierenbrigade? Maak dan een afspraak.
In de periode van 21 t/m 28 maart 2022 bieden de vrijwilligers van de formulierenbrigade op diverse locaties in de gemeente Terneuzen hulp bij de belastingaangifte en kwijtschelding van Sabewa. Wilt u langskomen bij één van onderstaande locaties? Neem dan telefonisch contact op met aan-z voor het maken van een afspraak: 0115 - 563015

  • 21 maart 2022 van 9.00 tot 15.30 uur
    Kantoor aan-z, Markt 1 in Axel
     
  • 23 maart 2022 van 09.00 tot 15.30 uur
    Kantoor aan-z, Jacob Catsstraat 7 in Terneuzen
     
  • 25 maart 2022 van 09.00 tot 15.30 uur
    Oudelandse Hoeve, Edvard griefhof 113 in Terneuzen
     
  • 28 maart 2022 van 09.00 tot 15.30 uur
    De Statie, Canadalaan 2 in Sas van Gent

Tot slot
Wordt er op dit moment maandelijks een bedrag afgeschreven en kunt u het missen? Laat dit dan doorlopen. Indien kwijtschelding verleend wordt, krijgt u het bedrag terug. Wordt er op dit moment maandelijks een bedrag afgeschreven en kunt u het niet missen? Boek het terug en neem contact op met Sabewa waarbij u uitlegt dat u kwijtschelding wilt aanvragen. Als u hierbij ondersteuning wenst, kunt u contact opnemen met aan-z.