Goede voornemens met de leefstijlmakelaar

Goede voornemens met de leefstijlmakelaar

Het jaar loopt alweer ten einde en dus wordt het weer tijd om de balans op de maken en te denken aan de goede voornemens voor 2022.

Wat een mooi moment om uw leefstijl onder de loep toe nemen en dit aan te gaan pakken. Leefstijlmakelaar Annebelle geeft u een paar tips:

Stel doelen: Stel realistische doelen voor uzelf, hierdoor kan je je doelen beter volhouden. 
Dry January: Doe mee aan Dry January of IkPas. U drinkt de gehele maand januari geen alcohol. Dit scheelt veel calorieën en het doet wonderen voor uw algehele conditie van uw lichaam.
Hobby: Stap uit uw comfortzone. Begin met een hobby die u altijd al eens had willen doen maar nooit de moeite voor hebt genomen.
Geniet van de natuur: Naar buiten gaan en geniet. Frisse lucht werkt goed om je hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen. We werken immers meer thuis in deze tijd.
Ga offline: We besteden allemaal meer tijd aan telefoons, laptops of tablets. Leg je telefoon weg en geniet van offline momenten.

Een vitale, gezonde levensstijl
Wilt u graag meer bewegen, gezonder en/of bewuster leven, maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Een leefstijlmakelaar van aan-z kan u helpen. De leefstijlmakelaar helpt u gezond(er) te leven en bewegen en kijkt mee naar uw huidige leefstijl. Het doel is om uw vitaliteit te bevorderen en uw gezondheid te optimaliseren. De leefstijlmakelaar ondersteunt u bij het vinden van een passende vorm van bewegen. Bij voorkeur bij u in de buurt. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld.