Feiten en fabels over een gezonde leefstijl

Feiten en fabels over een gezonde leefstijl

Feiten en fabels over een gezonde leefstijl
Slaap kun je inhalen, van ’s avonds eten word je dik en een eetdagboek helpt bij afvallen. Wat klopt en wat niet? Op het gebied van een gezonde leefstijl heersen veel fabels en feiten. Leefstijlmakelaar Annebelle licht er in het filmpje onderaan deze pagina 5 uit, zodat u precies weet hoe het zit.

De leefstijlmakelaar
De leefstijlmakelaar helpt u gezond(er) te leven en bewegen en kijkt mee naar uw huidige leefstijl. Het doel is om uw vitaliteit te bevorderen en uw gezondheid te optimaliseren.

Bewegen kan thuis in uw vrije tijd, op het werk of onderweg. U kunt in een groep bewegen of alleen. Er zijn diverse middelen die u hierbij kunnen helpen, zoals beweegapps, sportattributen (in bruikleen) of online trainingen. Ongeacht uw situatie of leeftijd; er is voor iedereen iets passends te vinden! 

De leefstijlmakelaar ondersteunt u bij het vinden van een passende vorm van bewegen. Bij voorkeur bij u in de buurt. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld. Meer informatie over de leefstijlmakelaar of over het maken van een afspraak vindt u hier.