Dringend gezocht: Vrijwilligers om de maaltijden van Tafeltje-dek-je rond te brengen

Dringend gezocht: Vrijwilligers om de maaltijden van Tafeltje-dek-je rond te brengen

Heeft u wat tijd over, bent u graag met de auto onderweg en houdt u van sociaal contact? Dan is vrijwilligerswerk voor Tafeltje-dek-je wat voor u! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die maaltijden voor Tafeltje-dek-je willen bezorgen in de gemeente Terneuzen. We komen dringend handen te kort, we zijn op zoek naar vaste vrijwilligers voor een langere periode.

Wat betekent het om maaltijdbezorger te zijn?
Als maaltijdbezorger vervult u een belangrijke en dankbare rol voor veel mensen in uw omgeving. Zeker in deze tijd waarin veel mensen afhankelijk zijn van de diensten van Tafeltje-dek-je.

's Ochtends haalt u de maaltijden op bij de keuken van zo-lekker in Terneuzen. Vervolgens brengt u de maaltijden bij de mensen thuis. U bent ca. 1,5 uur onderweg (tussen 10.30 en 13.00 uur). De bezorgdag(en) worden in overleg bepaald. aan-z voorziet een onkostenvergoeding en biedt begeleiding waar nodig.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Tafeltje-dek-je en het vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch (NL 0115 - 563015 / BE 09 - 3443610) en per e-mail (info@aan-z.eu) bereikbaar. We vertellen u graag meer!