Wordt u vrijwilliger voor tafeltje-dek-je?

Wordt u vrijwilliger voor tafeltje-dek-je?

Heeft u wat tijd over, bent u graag met de auto onderweg en houdt u van sociaal contact? Dan is vrijwilligerswerk voor tafeltje-dek-je misschien wat voor u! Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die maaltijden voor tafeltje-dek-je willen bezorgen bij hulpbehoevende mensen in de gemeente Terneuzen (o.a. Sluiskil), Assenede, Kaprijke, Sint-Laureins en/of Wachtebeke. 

Wat betekent het om maaltijdbezorger te zijn?
Als maaltijdbezorger vervult u een belangrijke en dankbare rol voor veel mensen in uw omgeving. Zeker in deze tijd waarin veel mensen afhankelijk zijn van de diensten van tafeltje-dek-je. Deze dienst wordt veel gebruikt en biedt aan hulpbehoevenden de mogelijkheid om langer in hun eigen huis te blijven wonen. Elke ochtend rijden vrijwilligers verschillende routes zodat alle mensen op tijd een maaltijd krijgen.

Hoe werkt het?

  • De bezorgdag(en) worden in overleg bepaald en opgesteld volgens uw eigen beschikbaarheid en voorkeur.
  • U haalt 's ochtends de maaltijden op bij één van de keukens.
  • U bent ongeveer 2 uur onderweg (van ca. 10:30 tot 12:30 uur).
  • U bezorgt de maaltijden bij de klanten van de desbetreffende route. De hoeveelheid verschilt per route.
  • aan-z voorziet een onkostenvegoeding en biedt, waar nodig, begeleiding.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de dienstverlening van tafeltje-dek-je en de vraag naar vrijwilligers. Beluister dan het radio-interview van aan-z bij GO FM. 

Interesse?
Bent of kent u iemand die interesse heeft in het bezorgen van maaltijden voor tafeltje-dek-je? Laat het ons dan weten en zeg het vooral voort! Uw hulp is meer dan welkom. 

Wilt u meer informatie of wilt u een keer meerijden met een vrijwilliger van tafeltje-dek-je? Neem dan contact op met aan-z via telefoonnummer 0115-563015 (vanuit Nederland), 09-3443610 (vanuit België) of per mail: info@aan-z.eu. We vertellen u graag meer!