Ben of ken jij een jonge mantelzorger?

Ben of ken jij een jonge mantelzorger?

In de 'Week van de jonge mantelzorger', 1 t/m 7 juni 2022, besteedt JIP Terneuzen (aan-z) extra aandacht aan jongeren die zorgen voor een persoon die dichtbij staat. Zorgen voor een naaste, zeker als je jong bent, kan zwaar zijn. JIP Terneuzen is er voor deze jongeren. We bieden een luisterend oor, informatie en tips. Tijdens de Week van de jonge mantelzorger zetten we de jongere in het zonnetje, ontvangt hij iets leuks en wordt hij/zij geïnformeerd over welke hulp hij/zij zelf kan krijgen.

Heb je een kind t/m 25 jaar in je familie of vriendenkring die jonge mantelzorger is? Deel deze informatie of meld hem/haar aan bij JIP Terneuzen:

  • Stuur een mail naar: jip@aan-z.eu met daarin de volgende gegevens van de jongere: naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dit mag natuurlijk in overleg met de ouders het telefoonnummer/e-mailadres van de ouders zijn.

De gegevens mogen alleen worden gedeeld wanneer ouders/verzorgers (of de jongere zelf vanaf 16 jaar) instemmen met het delen van de bovenstaande gegevens. De adresgegevens worden gebruikt voor het opsturen van het mantelzorgcompliment, wanneer de jongere niet in staat is om het op te halen.