Behaal een gezonde levensstijl met hulp van de leefstijlmakelaar

Behaal een gezonde levensstijl met hulp van de leefstijlmakelaar

Wilt u graag meer bewegen, gezonder en/of bewuster leven, maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Een leefstijlmakelaar van aan-z kan u helpen.

Een vitale, gezonde levensstijl
De leefstijlmakelaar helpt u gezond(er) te leven en bewegen en kijkt mee naar uw huidige leefstijl. Het doel is om uw vitaliteit te bevorderen en uw gezondheid te optimaliseren.

Bewegen kan thuis in uw vrije tijd, op het werk of onderweg. U kunt in een groep bewegen of alleen. Er zijn diverse middelen die u hierbij kunnen helpen, zoals beweegapps, sportattributen (in bruikleen) of online trainingen. Ongeacht uw situatie of leeftijd; er is voor iedereen iets passends te vinden! 

De leefstijlmakelaar ondersteunt u bij het vinden van een passende vorm van bewegen. Bij voorkeur bij u in de buurt. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Tips om meer te bewegen 
Zit u meer stil dan goed voor u is? In dit filmpje geeft leefstijlmakelaar Wendy 5 tips hoe u in beweging kunt komen. Samen met haar collega geeft zij maandelijks tips op het gebied van vitaliteit en een gezonde leefstijl. U kunt het filmpje onderaan deze pagina bekijken. 

Meer informatie over de leefstijlmakelaar of over het maken van een afspraak vindt u hier.