Alzheimercafé | film The Father

Alzheimercafé | film The Father

Als één van uw naasten met dementie wordt geconfronteerd, kan het leven er ineens heel anders uitzien. Met elkaar praten over ervaringen of over het ziekteproces kan helpend zijn. aan-z organiseert regelmatig het Alzheimercafé, waar mensen met dementie, familie, vrienden, professionals en andere belangstellenden elkaar ontmoeten.

Samen naar de bioscoop
Vrijdag 24 september kijken we samen de film ‘The Father’ in de bioscoop Cinecity in Terneuzen en praten we nadien na over het onderwerp dementie. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Over de film
De film 'The Father' vertelt het verhaal van een vader met dementie die langzaamaan zijn grip op de realiteit verliest. De briljante vertaling van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Zijn dochter Anne, gespeeld door Olivia Colman, ziet hoe haar vader steeds vergeetachtiger wordt. Haar hulp neemt hij niet aan. Hij staat erop dat hij voor zichzelf kan zorgen. Terwijl Anne's vader zijn veranderende omstandigheden probeert te begrijpen, begint hij te twijfelen aan alles; zijn dierbaren, zijn eigen geest en de werkelijkheid. Niets is voor hem zeker.

Datum en tijd:        24 september 2021, aanvang 14:00 uur, start film 14:30
Locatie:                      Cinecity Terneuzen | Nieuwstraat 41, Terneuzen
Kosten:                      Gratis (drank en snack zijn voor eigen rekening)

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk t/m 22 september 2021 via mantelzorg@aan-z.eu of 0115 563015 (vanuit Nederland) of 09 344 3610 (vanuit België).

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.